dziwny odglos w kabinie,puszczanie gazu problem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dziwny odglos w kabinie,puszczanie gazu problem
mam taki problem podczas podawania gazu od strony pasazera jakby slychac taki dzwiek dziwny jakbym metaliczny nie wiem co to moze byc dzwiek jest jak dodaje gazu jak nacisne sprzeglo znika jakby cos w rezonans wchodzilo i gdy dodaje gazu a potem puszczam pedla gazu slychac taki jedno razowy "pyk" tak jakby po prawej stronie kierwocy i jak obroty spadaja to slychac taki dziwny terkot jakby tlumik byl dziurawy nie wiem co to moze byc zaznaczam ze nie dawno wymienilem rozrzad...
[ Dodano: 11 Kwi 2010 21:55 ]
nikt nie wie co to moze byc?
[ Dodano: 11 Kwi 2010 21:55 ]
nikt nie wie co to moze byc?
Ostatnio zmieniony ndz kwie 11, 2010 22:35 przez adrian43, łącznie zmieniany 1 raz.
na postoju jak dodaje gazu to jak puszczam pedla to jest taki pyk i jak by tlumik mial gdzies dziure zaraz tak tu przy poczatku tak buczy . oslona nie wiem jutro sprawdze ale mysel ze jest dobrze to sie pojawilo jakeis 2 tyg po zmianie rozrzadu jak dodaje gazu to cos wpada w rezonans i jest dzwiek metaliczny tak jak by za schowkiem pasazera cos takeigo nie wiem moze to ten tlumik o cos uderza u jest ten dzwiek metaliczny.