VENTO 1993 - 1L oleju - 300km

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
KamilW
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: KamilW » pn kwie 03, 2006 20:44

greg pisze:a żebyś wiedział ze wymieniamy.
to byl zart...? :)

greg

Post autor: greg » pn kwie 03, 2006 20:46

życie mnie już parę razy przykro doświadxczyło ze nalezy wierzyć odczuciom i przeczuciom, ze pomiomo że niby sprawne a jak już rozebrałem to lepiej zmienić. Miałem kilka razy przypadek ze wyjąłem część i wszystkie znaki wskaywały na to żejest ok, a po kilku dniach ta właśnie część nagle się rozpadała. A jeszcze żaden z elementów zmienionych dodatkowo na moje przeczucie mnie nie zawiódł, a że nie jeżdżę spacerowo to i nie oszczędzam. martines, powiem tak w sobotę oglądałem w Niemczech golfa 97r 1,8 - 153tys przebiegu po dachu.... i silnik miał nietkniety. Ja bym wolał go wsadzić do auta z takim przebiegiem niż zacząć remont po ponad 500tys. km. A propo ceny - za "całe" auto z klimą i 2 podusiami chcieli 300-400ojro.

Awatar użytkownika
KamilW
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: KamilW » pn kwie 03, 2006 20:52

Nie ma sensu sie w tej sprawie sprzeczac bo racje nas obu sa dobre... ty robisz tak a ja tak... a co to tego golfa to nawet na cvzesci dobra cena... pozdro

Awatar użytkownika
martines
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: martines » pn kwie 03, 2006 22:13

To KMP posiadające własna Stacje Obsługi... Jakoś wykonywanych usług szczerze mówiąc mierna. Samochody wyksploatowane maksymalnie...Remont robia mechanicy zatrudnieni na etacie.. no chyba że przerasta to ich możliwości wówczas auto wysylane jest do Stacji Obsługi Komendy Wojewódzkiej.

greg

Post autor: greg » pn kwie 03, 2006 22:43

czyli niestety nie ma szans na podmiane - wiem jak to jest bo jestem częstym gościem w KPP

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”