[mk3] GT - Duży_Przemo
Moderator: G0 Karcio
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
spokojnie zadążysz ogarnac auto moje tak samo w 1/3 dopiero ogarniete na ten sezon
Ostatnio zmieniony śr kwie 07, 2010 23:55 przez daniocrack, łącznie zmieniany 1 raz.
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
co do gwintu ja teraz chyba zdecydował bym się na nowy niż na regenerację, kolega w vento regenerowała i po roku czasu znów mu się wylał po gwarancji A nowe to nowe.
felga ładnie wyszła tylko dekielek za bardzo wpadł do środka
felga ładnie wyszła tylko dekielek za bardzo wpadł do środka
No to jak opony przyjdą możesz zakłdać na auto bo masz tą przewagę że śrubki możesz dodać późniejduzy_przemo pisze:Brakujące dwie opony 195/40/16 już do mnie jadą, do kompletu muszę jeszcze zamówić śrubki ozdobne i je pozłocić.
ja już się przyzwyczaiłem że kwiecień auto w proszku w zeszłym roku udało się chyba w maju skończyć a w tym roku może na czerwiec się załapięduzy_przemo pisze:W zeszłym roku Golfa o tej porze był w pełni gotowy do sezonu - dzizys
Ostatnio zmieniony czw kwie 08, 2010 07:55 przez idgray, łącznie zmieniany 1 raz.
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Znalazłem dwa wkłady KW w bdb stanie no i oczywiście cenie. Jak przyjdą biorę się za montaż, ciekawy jestem co z tego wyjdzie.idgray pisze:co do gwintu ja teraz chyba zdecydował bym się na nowy niż na regenerację, kolega w vento regenerowała i po roku czasu znów mu się wylał po gwarancji A nowe to nowe.
idgray pisze:felga ładnie wyszła tylko dekielek za bardzo wpadł do środka
Dekielek będzie na równo - mam nadzieje. Trzeba będzie się trochę pobawić.
Chyba tak zrobię, z resztą na techride.pl nie spieszą się z odpowiedzią czy mają 120 szt.idgray pisze:No to jak opony przyjdą możesz zakłdać na auto bo masz tą przewagę że śrubki możesz dodać później
Swap trochę się oddalił bo przez kilka nieprzewidzianych wydatków. Tak jak pisałem kilka postów wcześniej nie chcę się z tym spieszyć, choć głowa i serce podpowiada co innego.
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
- Marcin_ko7
- Użytkownik
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- Marcin_ko7
- Użytkownik
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Mały update:
Elementy do remontu gwintu z przodu - wkładu itd
Dotarła do mnie również paczka z dwoma oponami.
Byłem założyć opony na felgi efekt wygląda mniej więcej tak:
Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro założę koła na auto.
Jeszcze na bez gwintu na przodzie oraz bez śrubek ozdobnych/dekla ale nie mogę się już doczekać.
Ps. Chłopaki ze Szczecińskiego Premio (Linea) spisali się na medal choć łatwo nie było.
Elementy do remontu gwintu z przodu - wkładu itd
Dotarła do mnie również paczka z dwoma oponami.
Byłem założyć opony na felgi efekt wygląda mniej więcej tak:
Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro założę koła na auto.
Jeszcze na bez gwintu na przodzie oraz bez śrubek ozdobnych/dekla ale nie mogę się już doczekać.
Ps. Chłopaki ze Szczecińskiego Premio (Linea) spisali się na medal choć łatwo nie było.
Ostatnio zmieniony śr kwie 14, 2010 21:18 przez duzy_przemo, łącznie zmieniany 1 raz.