Golf GTI 1.8T JazzBlue US 25th Anniversary ! SPRZEDAM !
Moderator: G0 Karcio
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
na tych felgach będzie kozak, a jaką tam naciągasz oponkę na nie bo nie doczytałem w temacie?
Widzę że nie ja jedyny śmigam bez stabi
Widzę że nie ja jedyny śmigam bez stabi
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ty, Ty, Ty! Myślałem, że tylko przód rozdupcyłeś.
Te S-Line'y to czyje?
Będzie jeszcze coś w pomarańczu?
Te S-Line'y to czyje?
Będzie jeszcze coś w pomarańczu?
I jak to skręcić, żeby się nie rozpadło.Dzigit84 pisze:pewnie wstajesz rano i sie zastanawiasz jaki setup na weekend zalozyc
Praca w dziupli to pewnie fajna sprawa.Lapeno pisze:a w garazu praca na okraglo
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
juz sprzedane hehebrz pisze:Te S-Line'y to czyje?
no przod, ale z tyłu mi sie lakier łuszczuł na nadkolu, miała byc tylko zaprawka, a zeby było szybciej to poleciała cała ćwiartka hehbrz pisze:Ty, Ty, Ty! Myślałem, że tylko przód rozdupcyłeś.
a to moze na przyszły sezon, środek felg moze zmieni kolorbrz pisze:Będzie jeszcze coś w pomarańczu?
no niestety, wszystko jest robione na handel, i ogolnie zadko kiedy mamy rozstaw 5x100Dzigit84 pisze:hehe masz tego troche w tym garazu pewnie wstajesz rano i sie zastanawiasz jaki setup na weekend zalozyc
brz pisze:Praca w dziupli to pewnie fajna sprawa.
nie no jak, na wszystko jest FVtruckman pisze:Do czasu jak panowie w czarnych kominiarkach nie wpadną, potem to tylko zakład wesołe kratki zostaje :green_fuck: