Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
jak na -40mm to pięknie przysiadł...wymieniałeś amory czy na standardowych masz?? felga piękna również...jaką wcześniej miałeś?? 16"?? jak z komfortem wpierw po obniżeniu a teraz po założniu nowych felg??
[url=http://www.motostat.pl/statystyki-pojazdu/9297][img]http://www.motostat.pl/user_images/9297/icon1.png[/img][/url] :)
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
barteq289 pisze:jak na -40mm to pięknie przysiadł...wymieniałeś amory czy na standardowych masz?? felga piękna również...jaką wcześniej miałeś?? 16"?? jak z komfortem wpierw po obniżeniu a teraz po założniu nowych felg??
Wymieniałem same sprężyny a amorki zostały seryjne i na razie nie narzekam. Wcześniej miałem r17 205/50. Po obniżeniu komfort trochę spadł ale za to na zakrętach lepiej się trzyma, nie wychyla się tak bardzo na boki. Ogólnie jestem przyzwyczajony do jazdy na obniżonym zawieszeniu i przez tyle lat praktyki mam taki rentgen w oczach że żadna dziura mi nie straszna Zależy jak kto lubi
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Panie, myślisz Pan jak najbardziej słusznieShauN pisze:Myślę że jak na razie tragedii nie ma....
Piękna odmiana i autko prezenci się teraz po prostu rewelacyjnie
Jak dasz te bordowe znaczki, o których wspominałeś będzie jeszcze ładniej. No i wiadomo programik + heble też są świetnym pomysłem.
A co do środka to nie zapominaj jeszcze o jednym ważnym i osławionym elemencie - borewiczowych krateczkach
Pozdrawiam i śledzę dalej
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
ShauN, moim zdaniem lepiej wyglądał jednak na srebrnych stalówkach.
A tak na serio to dobra robota chociaż z jakiegoś powodu w tym momencie brakuje mi chromowanego znaczka VW w grillu.
A tak na serio to dobra robota chociaż z jakiegoś powodu w tym momencie brakuje mi chromowanego znaczka VW w grillu.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
navwiedzony pisze:nie zapominaj jeszcze o jednym ważnym i osławionym elemencie - borewiczowych krateczkach
aaaa no tak wyleciały mi z głowy ale oczywiście jak najbardziej zawitają
hmmm niestety koncepcja czarnucha wyklucza zastosowania chromowanego znaczka xD chociaż ciekawie prezentowałby się z tymi felgami...brz pisze:chociaż z jakiegoś powodu w tym momencie brakuje mi chromowanego znaczka VW w grillu.
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no fele pierwsza klasa bardzo dobry wybór pozdrowionka
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
Czarnuch z chromowanym znaczkiem ? Eeee nigdy takiego nie widziałem.pelton1985 pisze:chyba Cię rozumiemhmmm niestety koncepcja czarnucha wyklucza zastosowania chromowanego znaczka
a kierunki clear się nie wykluczają ?
Ostatnio zmieniony śr kwie 07, 2010 22:40 przez mikew_86, łącznie zmieniany 1 raz.