Ściąga w prawo / czy może być winna tylna sprężyna ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tylko, że ja nie widzę aby samochód stał krzywo. Gość powiedział, że to może być około 1cm. Ja się na tym nie znam od razu mówie. Znalazłem sprężyny LESJOFORS
Nr.katalogowy- 4295034 cena za sztuke 120 zł. Tylko czy jak wymienie tylko z tyłu to nie będzie stał jakoś dziwnie wysoko względem przodu ? No i najważniejsze czy to na pewno to... Czytałem coś po internecie, że sworznie mogą też powodować ściąganie, ale chyba by mechanik to wylukał ?
Nr.katalogowy- 4295034 cena za sztuke 120 zł. Tylko czy jak wymienie tylko z tyłu to nie będzie stał jakoś dziwnie wysoko względem przodu ? No i najważniejsze czy to na pewno to... Czytałem coś po internecie, że sworznie mogą też powodować ściąganie, ale chyba by mechanik to wylukał ?
Ostatnio zmieniony śr kwie 07, 2010 12:42 przez xplo, łącznie zmieniany 1 raz.
Poprzeglądaj forum to niestety dosyć popularny zabieg 'taniego tjuniku: ałto stoi przeciesz nirzej, conieee? "raczej poprostu sama pekla nikt przecierz nie tnie sprezyn z nudow
[ Dodano: 07 Kwi 2010 12:43 ]
xplo, powodów może byc wiele, czemu podejrzewasz sprężyny?
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
To nad czym się zastanawiasz? Masz urwaną lub uciętą sprężyne i tak chcesz jeździć? Nawet jeśli nie to jest powodem ściągania to powinieneś wymienić obie .xplo pisze:Byłem dzisiaj na ustawianiu geometri i osoba dojrzała, że w tylnej prawej sprężynie jest ucięty zwój.. I, że jest krótsza tak mi to opisał. Podszedł drugi mechanik i powiedział też, że to może być przyczyną ściągania na prawo.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)