[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
'jutro' mija a fot jak nie było, tak nie ma
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
no niestety miał być dupoVWóz ale tak się jeździć nie dało przechylało się prawie na dwóch kolach latało a teraz jest zajebiaszczo
http://img203.imageshack.us/gal.php?g=dsc00003p.jpg
i jeszcze Ci powie ze nie ma czasu na caddy a czemu ?? bo Polowe robi
foto zrobione mega turbo kalkulatorem z super zakurzaona szyba od srodka dlateggggo takie piekne
http://img203.imageshack.us/gal.php?g=dsc00003p.jpg
i jeszcze Ci powie ze nie ma czasu na caddy a czemu ?? bo Polowe robi
foto zrobione mega turbo kalkulatorem z super zakurzaona szyba od srodka dlateggggo takie piekne
Ostatnio zmieniony sob kwie 03, 2010 16:18 przez CIENKII, łącznie zmieniany 2 razy.
- GTI EDITION -
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oto kolejny mój youngtimer, Polo 86c Coupe Total bieda version Z wypasów jakie wsadziłem to licznik z mk1 GTI do 220km/h + obrotomierz, drewniana kiera momo. Kit Weitec, Jakieś tam audio, ATS`y z Caddy
Jest to dupoVWóz który mi ostatnio zajął troszke czasu by wygladał "jakoś" na czas uśpienia Caddy. Później zapowiada sie kolejny projekt związany z polo.
Jest to dupoVWóz który mi ostatnio zajął troszke czasu by wygladał "jakoś" na czas uśpienia Caddy. Później zapowiada sie kolejny projekt związany z polo.
- barteKKK03
- V.I.P.
GrizLLy,
no ale G tez bedzie tyle palilo wzwyz ale za to bedzie jechac1.0 bi turbo syncro co pali 13L po miescie nie jedzie
- GTI EDITION -
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Działaj panie z Caddy a polo naprawde teraz prezentuje sie swietnie , a najlepszy w nich silnik to 1.4 diesel chyba?
Ostatnio zmieniony sob kwie 24, 2010 12:31 przez konrad141, łącznie zmieniany 1 raz.