Front od mkIV
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Front od mkIV
Witam, posiadam golfa mkIII i pewnego dnia gdy oglądałem allegro i zobaczyłem golfa cabrio mk3.5 naszła mnie tak myśl czy i u mnie nie można takiego frontu dać?? rozumiem muszę kupić maska zderzak gril lampy(podejdą od mkIV czy muszą być od mk3.5??) i błotniki pasują te od mkIII czy trzeba dać od mk3.5 tu jest problem bo mało ich jest na allegro. i teraz czy te mocowania się różnią czy nie?? mam nadzieje że niebiescy nie będą się czepiać mojego nowego frontu, najwyżej powiem że dach inny przyspawałem;)
- patryk_stg
- Nowicjusz
dzięki panowie, a więc po woli zaczynam kompletować wszystkie części;)
Jeszcze mam takie pytanie tylni zderzak też będzie pasował?? bo jest sporo ładniejszy niż od MKIII?? Koszty są troche duże ale nikt by nie miał takiego golfa;D
Jeszcze mam takie pytanie tylni zderzak też będzie pasował?? bo jest sporo ładniejszy niż od MKIII?? Koszty są troche duże ale nikt by nie miał takiego golfa;D
Ostatnio zmieniony wt kwie 06, 2010 20:19 przez Dani90, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
No z tyłem jest trochę rzeźby, ale przód jak najbardziej jak masz części i znasz się trochę na tym to nie powinno być żadnego problemu z montażem...
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
jak dla kogo mnie ten pakiet wogule nie podchodzi jakiś krzywy jest a spasowanie elementów z tego co słyszałem jest tragiczneWłochaty pisze:to spasnowanie ze zdjęcia zderzaka tylnego strasznie wygłada, już lepiej zainwestować z pakiet vw-society, jakoś przyjemniejsze dla oka
nisko latam
http://www.golf3.pl/topics2/golf-mk3-gt-i-i-vt21196.htm
http://www.golf3.pl/topics2/golf-mk3-gt-i-i-vt21196.htm