Wymiana belki zderzaka przedniej.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana belki zderzaka przedniej.
Witam.
Ostatnio zajrzałem sobie pod grill bo mi chłodnica zaczęła przeciekać i oczom mym ukazała się totalnie zardzewiała belka przednia. Czy z jej wymianą wiążą się jakieś problemy, czy jest to tylko robota w stylu odkręcam-wyciągam-wkładam-przykręcam ?
Pytam bo chciałbym wiedzieć na co się przygotować.
Ostatnio zajrzałem sobie pod grill bo mi chłodnica zaczęła przeciekać i oczom mym ukazała się totalnie zardzewiała belka przednia. Czy z jej wymianą wiążą się jakieś problemy, czy jest to tylko robota w stylu odkręcam-wyciągam-wkładam-przykręcam ?
Pytam bo chciałbym wiedzieć na co się przygotować.
Ostatnio zmieniony wt kwie 06, 2010 00:00 przez fasolisko, łącznie zmieniany 1 raz.
- ventylek86
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Pasik
- Grupa Dolny Śląsk!!
- Kontakt:
sciagasz grill, odkręcasz zderzak, odkręcasz belkę i zakładasz belkę
Wszystko proste jak konstrukcja cepa )
http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=81114Passat! :)
Wołga na FB - lajkować!!!
Golf mk3GT na części!PW!
Gas Grass or Ass - Nobody Rides for Free
Kom:604-341-885[/b]
Wołga na FB - lajkować!!!
Golf mk3GT na części!PW!
Gas Grass or Ass - Nobody Rides for Free
Kom:604-341-885[/b]
Pasik89 pisze:sciagasz grill, odkręcasz zderzak, odkręcasz belkę i zakładasz belkę
wszystko ładnie pieknie tylko zapomnieliście że na przedniej belce jest zawieszony silnik na jednej podusi na samym środku, powyżej jest chłodnica, lub dwie jeśli jest klima, wypadałoby to wszystko pozdejmować......W mk2 na tych samych śrubach wisi cały przedni zderzak, jeśli w mk3 jest podobnie (a zapewne jest) to jest już kuuuupa roboty.
Ostatnio zmieniony pn kwie 05, 2010 20:48 przez mate64, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
fasolisko, http://www.vwgolf.pl/porady/wymiana-blo ... -jaszczur/ tu masz przy okazji jak do belki dojsc