p.s. Wesołych Świąt!
tarcze - 277 a 280 mm czy jest jakaś różnica?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
MelonWater
- Mały gagatek

- Kontakt:
tarcze - 277 a 280 mm czy jest jakaś różnica?
Otóż od dłuższego czasu miałem problemy z hamulcami, strasznie mocne bicie miałem a przy większym obciążeniu to już w ogóle... Niedawno miałem BARDZO mocne hamowanie no i postanowiłem zająć się tymi hamulcami. Mechanik mi powiedział żebym kupił tarcze hamulcowe o średnicy 277 mm ponieważ są powyginane a o klockach nic nie wspomniał. Czy jeżeli kupię (tarcze 280 mm + 4 klocki ATE) np. te: http://allegro.pl/show_item.php?item=952744012 to nie będzie problemu?
Swoją drogą trudno znaleźć na allegro tarcze 277 mm a i tak jak już zmieniam te tarcze to chyba klocki by należało od razu
Właściwie to nie wiem dlaczego mechanik kazał mi kupić te tarcze 277 mm... Z góry dziękówa za pomoc! 
p.s. Wesołych Świąt!
p.s. Wesołych Świąt!
Ostatnio zmieniony ndz kwie 04, 2010 12:15 przez MelonWater, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Orcio
-
MelonWater
- Mały gagatek

- Kontakt:
no te wybrałem po dłuższym przeglądaniu forum, po prostu chciałbym się upewnić ze jeżeli zakupię ten zestaw i zawiozę do mechanika to nie będzie płaczu że złe i należy odesłaćOrcio pisze:ten zestaw co sobie wybrales napewno bedzie sie dobrze sprawowal
pamietaj ze pierwsze 300 km delikatnie na pedal
-
MelonWater
- Mały gagatek

- Kontakt:
-
MelonWater
- Mały gagatek

- Kontakt: