Chodzi o to że np: Barumy maja strzałke w którą stronę powinna być opona skierowana a w toyo pisze tylko lewa i prawa. I teraz mam pytanie od której strony patrząc, ja założyłem tak że lewa to ta po której siedzi kierowca. Czyli tak że choinka (bo taka opona jest) jest skierowana waskim w kierunku jazdy. Ale namieszałem mam nadzieje ze mnie ktos zrozumie i odpowie
Odnośnie tarczy cgodzi o to że jest ona przykrecana 1 srubką a ja mam zerwany gwint i nie jest wogóle przykrecona. I moje pytanie czy tak mozna jezdzic??
Mi sie wydaje że ta srubka jest po to żeby nie było problemu z wkreceniem sruby mocujacej koło żeby sie otwory pokrywały. Bo szpilki zasadniczo przyciskaja całosć do siebie
Czy dobrze założyłem felgi ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Co od opon do dobrze je założyłeś. Wąskia część choinki ma być w kierunku jazdy.
Mi sie wydaje że ta srubka jest po to żeby nie było problemu z wkreceniem sruby mocujacej koło żeby sie otwory pokrywały. Bo szpilki zasadniczo przyciskaja całosć do siebie
Sam sobie właśnie odpowiedziałeś
Co od opon do dobrze je założyłeś. Wąskia część choinki ma być w kierunku jazdy.
Sam sobie właśnie odpowiedziałeś
VW RULEZ :)
dokaldnieMi sie wydaje że ta srubka jest po to żeby nie było problemu z wkreceniem sruby mocujacej koło żeby sie otwory pokrywały.
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !