Wydech końcowy z 1.8GTI do 1.6PN
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Dioda83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wydech końcowy z 1.8GTI do 1.6PN
Witajcie,
mam pytanie, ponieważ jedyny temat zawierający frazę "Wydech końcowy z 1.8GTI do 1.6PN" niestety został usunięty. stąd ten temat. Mam pytanie, czy jest możliwa adaptacja tłumika końcowego z GTI 1.8 pod układ wydechowy z 16.PN ? Czy są ku temu jakiekolwiek przeciwwskazania? Proszę o konkretne odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Dioda83
mam pytanie, ponieważ jedyny temat zawierający frazę "Wydech końcowy z 1.8GTI do 1.6PN" niestety został usunięty. stąd ten temat. Mam pytanie, czy jest możliwa adaptacja tłumika końcowego z GTI 1.8 pod układ wydechowy z 16.PN ? Czy są ku temu jakiekolwiek przeciwwskazania? Proszę o konkretne odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Dioda83
Ostatnio zmieniony wt sty 05, 2010 14:01 przez Dioda83, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kudłaty666
- Nowicjusz
Troszkę odkopuje, ale stoję przed tym samym dylematem.
Czy średnica rur jest taka sama i można śmiało kupować taki zestaw dedykowany do 1.8? Mam silnik RF i pospawane wszystkie trzy tłumiki więc jak wymieniać to po całości od razu ;]
Czy średnica rur jest taka sama i można śmiało kupować taki zestaw dedykowany do 1.8? Mam silnik RF i pospawane wszystkie trzy tłumiki więc jak wymieniać to po całości od razu ;]
To, że masz stwierdzoną paranoje nie znaczy, że nie podglądają cie przez telewizor.
- Kudłaty666
- Nowicjusz
w zespoleniu ze skrzynia automatyczna to juz w ogole fajnie brzmi bynajmniej u mnie
i wyglada fajnie : >
i wyglada fajnie : >
viewtopic.php?p=2433766#2433766" onclick="window.open(this.href);return false; <-- i po swapie ;D