witam i prosze o radę ostatnio szwankuje mi sprzęgło bo poszła jakas uszczelka i mi chlapie olejem na tarcze a w czoraj zaczeło mi ubywac plynu hamulcowego zobaczyłem plame pod autem i nie wiem z czego moze tam sie lac plama jest centralnie pod silnikiem nie mam kanału i nie moge sciągnąc osłony by zobaczyc.
Z góry dzieki
wyciek plynu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
poszła ci uszczelka na wale - zeby wymienic trza wyjac skrzynie - koszty i jeszcze jedno złe proroctwo - jak tacza nasiąkła olejem to pewnie bedzie do wyrzucenia :/
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
tarcze samą mozna, ale jak masz duzy przelot to najlepiej wymieniac od razu cały komplet z dociskiem, nie bedziesz musiał za jakis czas znow rozbierac. A z płynem to nie wiem, kombinuj ze zbiorniczkiem lub dokładnie przewody oblookaj, podnies bok podnosnikiem nawet i juz zajrzysz.
[ Dodano: Pią Mar 31, 2006 19:02 ]
przelot w sensie przebieg
[ Dodano: Pią Mar 31, 2006 19:02 ]
przelot w sensie przebieg
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.