mnie tylko kasa np. ograniczahipcio90 pisze:Niby Rallye to taki rarytas, ale śledząc Twój temat zauważyłem że dostępność części do niego jest spora
trzeba tylko jakiś czas poświecić na szukanie kontaktów i części i wszystko da się odbudować
Moderator: G0 Karcio
mnie tylko kasa np. ograniczahipcio90 pisze:Niby Rallye to taki rarytas, ale śledząc Twój temat zauważyłem że dostępność części do niego jest spora
otóż to.dość dużo siedzę na allegro i tak naprawdę jeszcze nie widziałem jakiejś części dedykowanej do rallye.no chyba ze bartek je tak szybko kupujeGeGi pisze:spore to sa umiejetnosci szukania i znajdywania tych czesci przezbarteKKK03 )
No wiem coś o szukaniu, bo sam przewalam wszystkie ebay'e i allegro kilkanaście razy dziennie wpisując różne frazy w wyszukiwarkę, a i tak te rzeczy które mnie interesują są raz na pół roku czy rok i powoli je kompletujeTja.. na ulicy takie graty nie leżą, trzeba się naszukać.
Możliwe... dobrze wiedzieć. Nie robiłem jeszcze konkretnej przymiarki, więc w sumie nawet nie zwróciłem uwagi na co będzie dmuchać..diabolic pisze:,,czyli chłodzenie układu wydechowego''...
Chłodzenie części wału przechodzącego nad katalizatorami.A dokładnie przegubu.Głównie podczas postoju kiedy wętylator chłodnicy się załączy.Dlatego powietrze pobierane jest z za wentylatora a nie naprzykład bezpośrednio
barteKKK03 pisze:Zakup z okazji Niedzieli Palmowej
Dłuuuugo, dłuuuugo poszukiwane boczki skórzane bez dziur na korbki i joy'e lusterek.
Ponad pół roku chodziłem i męczyłem w sumie 2 właścicieli żeby je odkupić i w końcu się udało.
Obrazek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości