[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
pogoda88, dzięki tak ma być
!greq, dzięki w PL może i tak, w mojej okolicy nie widziałem takiego i dlatego wybór padł na coś takiego najważniejsze żeby się wyróżniał i nie był zwieśniaczony
Damiano_TM, również dziękuje tak jak pisałem, będzie kręcenie gwintem i dystans na tył który leży w garażu od dłuższego czasu trzeba tylko znaleźć chwil kilka
po wszystkich zabiegach, jak tylko będzie można powiedzieć że gotowy na sezon, na pewno wybiorę się na jakąś sesyjkę w plener będzie wolne, będzie pogoda to i zdjęcia będą
!greq, dzięki w PL może i tak, w mojej okolicy nie widziałem takiego i dlatego wybór padł na coś takiego najważniejsze żeby się wyróżniał i nie był zwieśniaczony
Damiano_TM, również dziękuje tak jak pisałem, będzie kręcenie gwintem i dystans na tył który leży w garażu od dłuższego czasu trzeba tylko znaleźć chwil kilka
po wszystkich zabiegach, jak tylko będzie można powiedzieć że gotowy na sezon, na pewno wybiorę się na jakąś sesyjkę w plener będzie wolne, będzie pogoda to i zdjęcia będą
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
Ruszyles juz gwinta?? ostatnio z kumplem sie przy jego aucie meczylismy 4h.. cud ze ummnie w palcach sie kreca
Narazie wyglada obiecujaco
skrec go wypucuj i bedziemy oceniac... a co tam... juz jest mega !! zaje** wyglada tylko gleby mu trzeba wiecej
Narazie wyglada obiecujaco
skrec go wypucuj i bedziemy oceniac... a co tam... juz jest mega !! zaje** wyglada tylko gleby mu trzeba wiecej
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Zybi236, jakoś daje rade nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej
Maaciek1, wahałem się ale uwierz że nie żałuję tej decyzji
luqasz84, dzięki karki się skręcają
big_jasiu,
herbiasty, jeszcze nie i nie ma fot dlatego :green_fuck: dzisiaj chcę iść walczyć bo muszę to zrobić przed środowym wyjazdem mam dobry środek do odkręcania zapieczonych śrub, mam nadzieję że dam radę może coca-cola przyjdzie z pomocą wygląda obiecująco, oby jeszcze nabrał mocy co do kręcenia to tyłu nie ruszam w dół bo tak jak pisałem po założeniu dystansów mi i tak na dużym dołku przytrze od czasu do czasu a ma być tak żeby nie przycierało bo opon szkoda jak może kiedyś zaklepie ranty to będzie niżej przód na pewno będzie ruszony w dół
pozdro
Maaciek1, wahałem się ale uwierz że nie żałuję tej decyzji
luqasz84, dzięki karki się skręcają
big_jasiu,
herbiasty, jeszcze nie i nie ma fot dlatego :green_fuck: dzisiaj chcę iść walczyć bo muszę to zrobić przed środowym wyjazdem mam dobry środek do odkręcania zapieczonych śrub, mam nadzieję że dam radę może coca-cola przyjdzie z pomocą wygląda obiecująco, oby jeszcze nabrał mocy co do kręcenia to tyłu nie ruszam w dół bo tak jak pisałem po założeniu dystansów mi i tak na dużym dołku przytrze od czasu do czasu a ma być tak żeby nie przycierało bo opon szkoda jak może kiedyś zaklepie ranty to będzie niżej przód na pewno będzie ruszony w dół
pozdro
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
i co? i g***o nie mogę dalej ruszyć tej górnej nakrętki z lewej strony z tyłu tak się zapiekła że.... podrdzewiało minimalnie w jednym miejscu i kaplica nic nie zrobiłem i jestem wściekły! muszę jeszcze wziąć od kogoś dużą żabę bo się tak owej nie dorobiłem i spróbować tym :/ bo młotkiem z przecinakiem to można tylko zniszczyć przodu nie tykam dopóki nie ogarnę tyłu... wymyłem dzisiaj cały ten tył karcherem i tak nic nie pomogło... tym przecinakiem z młotkiem jak próbowałem to jak potłukłem z 50 razy tak solidnie to nie wspominając o tym że nakrętka się dojechała to ruszyło się 2-3mm w tą stronę co chciałem... na obwodzie, a nie na wysokości tracę wiarę.. chce ktoś kupić mk3? :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pn mar 29, 2010 23:52 przez POOREK, łącznie zmieniany 2 razy.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
POOREK, jak nie pojdzie zada to w ostatrecznosci wyjmiesz cala kolumne i na stole w imadlo i musi pojsc... albo stara metoda ogniem go tylko ze tu amorek wiec moze byc ciezko ale dasz rade
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
POOREK, jak nie pojdzie zaba to w ostatecznosci wyjmiesz cala kolumne i na stole w imadlo i musi pojsc... albo stara metoda ogniem go tylko ze tu amorek wiec moze byc ciezko ale dasz rade
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...