wymiana rozrządu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana rozrządu
Witam forumowicze.Mam golfa V tdi 105 km,bkc.Chce wymienić rozrząd.Znalazłem na allegro taki zestaw.W SKŁAD ZESTAWU WCHODZĄ:
# pasek rozrządu Ruville - GATES
# rolka napinająca Litens (INA, montowana fabrycznie tych silnikach) dodatkowo śruba mocująca "szpilka"
# rolka prowadząca - INA (INA, montowana fabrycznie tych silnikach) dodatkowo śruba mocująca "szpilka"
# oraz pompa wody Ruville, Dolz lub Graf (do wyboru przez kupującego)
Co myślicie o tym zestawie?Czy te części są dobrej marki?Jeśli macie jakieś zastrzeżenia to prosze napiszcie jakich firm kupić części,gdyż ten zestaw na allegro kosztuje 444 zł.Ta niska cena mnie powstrzymuje ale z drugiej strony jeśli wszycho oki to dlaczego nie?Pozdrawiam
# pasek rozrządu Ruville - GATES
# rolka napinająca Litens (INA, montowana fabrycznie tych silnikach) dodatkowo śruba mocująca "szpilka"
# rolka prowadząca - INA (INA, montowana fabrycznie tych silnikach) dodatkowo śruba mocująca "szpilka"
# oraz pompa wody Ruville, Dolz lub Graf (do wyboru przez kupującego)
Co myślicie o tym zestawie?Czy te części są dobrej marki?Jeśli macie jakieś zastrzeżenia to prosze napiszcie jakich firm kupić części,gdyż ten zestaw na allegro kosztuje 444 zł.Ta niska cena mnie powstrzymuje ale z drugiej strony jeśli wszycho oki to dlaczego nie?Pozdrawiam
lukas
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T