140km/h Max
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
140km/h Max
Witam jestem posiadaczem Golfa MK3 1.8 55KW - AAM
Auto chodzi dobrze pali bez problemu, wymienione zostały świece , przewody wysokiego napięcia,filtr paliwa,kopułka, palec , rozrząd jest ustawiony dobrze,zapłon ustawiony dobrze ,a auto do 140kmh przyśpiesza w miarę dobrze - tzn 1-40 , 2-80 , 3-120 , 4-140 i to już koniec cisnę gaz a ono tylko jedzie 140km/h jak by miało jakąś blokadę , o 5 biegu to już nawet nie mówię ,dlaczego tak jest ? co może być przyczyną ?widziałem na YouTube i czytałem na forum jak one lecą , nie są to boeingi, ale na 4 biegu powinien jeszcze śmiało przyspieszać do 160km/h.
Auto chodzi dobrze pali bez problemu, wymienione zostały świece , przewody wysokiego napięcia,filtr paliwa,kopułka, palec , rozrząd jest ustawiony dobrze,zapłon ustawiony dobrze ,a auto do 140kmh przyśpiesza w miarę dobrze - tzn 1-40 , 2-80 , 3-120 , 4-140 i to już koniec cisnę gaz a ono tylko jedzie 140km/h jak by miało jakąś blokadę , o 5 biegu to już nawet nie mówię ,dlaczego tak jest ? co może być przyczyną ?widziałem na YouTube i czytałem na forum jak one lecą , nie są to boeingi, ale na 4 biegu powinien jeszcze śmiało przyspieszać do 160km/h.
guti pisze:jawirax, gdzie ty masz takie drogi ze chcesz szybciej jezdzic ??
a model skrzyni masz tez na wlepce w bagazniku rozrząd , zapłon sprawdzony ??
Zapłony i rozrząd cały układ zapłonowy nowy i w 100 % sprawny.
Ostatnio zmieniony śr mar 24, 2010 01:40 przez jawirax, łącznie zmieniany 1 raz.
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mozna odczytac rodzaj skrzyni o ile nie była zmieniana przez poprzdników..jawirax pisze:A po tej nalepce nie mozna ocecnic predkosci na posczegloncyh biegach?
a jak juz sie odczytac model skrzyni.. to mozna znalezc przełozenie i przy danym rozmiarze opon moge Ci podac prędkosci na poszczególnych biegach itd
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Ale ja mam odczytać to ? , dałem przecież foto z nalepką tak jak prosiles.... tam nie ma ?guti pisze:mozna odczytac rodzaj skrzyni o ile nie była zmieniana przez poprzdników..jawirax pisze:A po tej nalepce nie mozna ocecnic predkosci na posczegloncyh biegach?
a jak juz sie odczytac model skrzyni.. to mozna znalezc przełozenie i przy danym rozmiarze opon moge Ci podac prędkosci na poszczególnych biegach itd