Polo 6N2 by Toper
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
a dlaczego ma byc strach zawias jak kazdy inny tylko ze akurat tutaj troszke gorzej wykonany
Przemek, Kuba dziekuje za miłe słowo wsparcia
Przemek, Kuba dziekuje za miłe słowo wsparcia
Ostatnio zmieniony wt lut 23, 2010 20:29 przez toper, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
new rims --> BACK TO THE BLACK
no to dobre Cie słuchy doszly, narazie temat jest w trakcie wstepnych ustalen przymierzania itp dziekuje za komentarze
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
Vytautas pisze:toper, te cfaniak... pomalujesz te klamki sam czy ja Ci mam na culcie pomalować markerem? :green_fuck:
a tam cicho być :green_fuck: nie ma czasu na pierdoły
z nowości to zmiana koloru felg, dokładnie pomalowane środki i ramiona felg, rant zostaje w polerce
i mała sesja na szybko:
i pare fot z wyjazdu do Wolina na rozpoczęcie sezonu przez Zachodniopomorską grupę VW
z "siostrą"
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
dzięki za fote, psyk psyk narazie jest tylko z tyłu więc nie ma sie czym chwalic