problem z wałkami ABF w 9A
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
problem z wałkami ABF w 9A
czy da sie przełożyć zębatki z wałków 9A do wałków ABF? w dodatku w moich wałkach z ABF nie ma żadnego wyżłobienia na klinek.
[ Dodano: 22 Mar 2010 20:36 ]
sprawa pilna, prosze o pomoc
[ Dodano: 22 Mar 2010 20:36 ]
sprawa pilna, prosze o pomoc
a co kupiłes wałki bez zębatek?
Teoretycznie się da.
Ponoć sa one naprasowywane fabrycznie da sie to zrobić na prasie ale właśnie wałki z AB"F'a z tego co sie orjętuje nie mają klinów (nie tak jak np. z KR) i tu możesz miec problem
Jak sie myle to mnie poprawcie
Teoretycznie się da.
Ponoć sa one naprasowywane fabrycznie da sie to zrobić na prasie ale właśnie wałki z AB"F'a z tego co sie orjętuje nie mają klinów (nie tak jak np. z KR) i tu możesz miec problem
Jak sie myle to mnie poprawcie
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tak na mój rozum to skoro w wałkach z ABF'a nie masz klinów to jak ustalisz położenie wałków względem siebie? Na oko? Na wydechu to by jeszcze dało rade bo tam jest klin na kółku rozrządu ale na ssaniu to nie wiem
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dokładnie, masz racje, co prawda tam jest zaznaczone na wałkach ale nie wiem czy bedzie sie dalo to tak idealnie to ustawić...Marszall pisze:tak na mój rozum to skoro w wałkach z ABF'a nie masz klinów to jak ustalisz położenie wałków względem siebie? Na oko? Na wydechu to by jeszcze dało rade bo tam jest klin na kółku rozrządu ale na ssaniu to nie wiem
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: