wymiana fabrycznego radia - wystajacy dzyndzel w kieszeni

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

szaq
Nowicjusz
Nowicjusz

wymiana fabrycznego radia - wystajacy dzyndzel w kieszeni

Post autor: szaq » wt mar 28, 2006 23:00

witam, mam problem. w swoim golfiku 3 mam fabryczne radio, ktore juz wyciagalem celem przymierzenia nowego, no i tu na trafilem na problem. mianowicie po wyciagnieciu fabrycznego radia zauwazylem ze posiada on od tylnej strony wystajacy bolec ktory wsuwa sie w miejsce 'wystajacego dzyndzla' w glebi kieszeni. problemem jest owy dzyndzel, bo nowe radio mam z kieszenia (wyciagane) no i zeby nie wystawalo radio, ten dzyndzel przydaloby sie jakos skrocic, przyciac, przypilowac, etc, ale nie ma tam za bardzo miejsca i mozliwosci, zeby wcisnac tam pilnik czy cos innego. czy ten element kieszni mozna wyciagnac bez rozbierania polowy kokpitu? mial ktos podobny problem?

Awatar użytkownika
toffi
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: toffi » śr mar 29, 2006 01:17

w kazdym mk3 jest ten problem....niestety musisz rozbierac....albo rozgrzej drucik i sie troche pomecz wiem ze jest daleko ten plastik ale innego sposobu nie znajdziesz.takze albo rozbieraj czesc deski albo sie mecz podstawowymi narzedziami-pilnikami drutami nozami itd :grin:

[img]http://images2.fotosik.pl/183/0795be97b173c65b.jpg[/img]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”