tylne lampy Valeo da sie rozkleić?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
tylne lampy Valeo da sie rozkleić?
Witam. Otuż mam oryginalne tylne lampy Valeo z pomaranczowymi kierunkami. Chciałbym je rozkleic i pomalowac spayem do lamp. I tu sie rodzi moje pytanie czy da sie rozkleic te lampy? Slyszałem ze jest cięzko czy komuś z was sie to udalo ? Dzieki za odp. pozdro
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Pewnie słyszałeś, że Valeo ciężko się rozkleja, ale to chodzi o przednie lampy ValeoPawel03 pisze:czy da sie rozkleic te lampy? Slyszałem ze jest cięzko
Co do przyciemnienia tylnych to zrób jak koledzy piszą
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- SuperKartofel
- Nowicjusz
ja mam tak zrobione, nie musisz malowac calej lampy. Kup sobie spray motip do lamp(najmniejsza puszeczka wystarczy) oklej tylko pasek na kierunek i maluj na wlaczonych awaryjnych koniecznie w ciemnym garazu a to dlatego ze w nocy beda swiecily bardziej na czerwono niz w dzien, od razu odradzam malowanie zarowek na zielono bo bedzie za ciemno i zleje sie przy wlaczonych swiatlach i nacisnietym stopie.
[ Dodano: 20 Mar 2010 00:30 ]
aha Kolego i delikatnie, malo warstw, no chyba ze nastawiasz sie ze chcesz czerwony kierunek i bedziesz wozil ze soba rozpuszczalnik na wypadek kontroli...
[ Dodano: 20 Mar 2010 00:30 ]
aha Kolego i delikatnie, malo warstw, no chyba ze nastawiasz sie ze chcesz czerwony kierunek i bedziesz wozil ze soba rozpuszczalnik na wypadek kontroli...
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- SuperKartofel
- Nowicjusz
jutro bede myl auto to wysle fotki... ja mam takie pomaranczowo-czerwone:P strach przed policja byl za duzy:P ja robilem tak ze wjechaclem do garazu, stala sie ciemnosc wlaczylem sobie awaryjne i jechalem jedna warstwa-suszarka-warstwa, az do momentu kiedy uzyskalem dobry efekt. niezlym pomyslem jest okleic pozycje przezroczysta tasma zeby widziec kontrast.
[ Dodano: 29 Mar 2010 22:52 ]
tak to wyglada u mnie i tyle da sie pomalowac bez zmiany zarowki zeby swiecilo na pomaranczowo,
[ Dodano: 29 Mar 2010 22:55 ]
http://img338.imageshack.us/i/kierunek.jpg/ nie wiem czemu nie chce sie dodac obraz
[ Dodano: 29 Mar 2010 22:52 ]
tak to wyglada u mnie i tyle da sie pomalowac bez zmiany zarowki zeby swiecilo na pomaranczowo,
[ Dodano: 29 Mar 2010 22:55 ]
http://img338.imageshack.us/i/kierunek.jpg/ nie wiem czemu nie chce sie dodac obraz
Ostatnio zmieniony pn mar 29, 2010 22:54 przez SuperKartofel, łącznie zmieniany 2 razy.