Pioneer deh-p7700mp problem z ustawieniem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
Pioneer deh-p7700mp problem z ustawieniem
Mam to radyjko ustawiłem sobie podświetlanie w kolor zegarów, wszystko ładnie pięknie ustawiłem wszystko śmiga, ale podczas słuchanie (nie wiem czy na cd też po prostu nie zwróciłem uwagi) radia na wyświetlaczu (ustawiłem tą animację w której jest pokazuje się godzina, nazwa radyjka i fale) jest czarne tło i niebieskie literki i tak było by ok tylko, że po jakimś czasie około 5min zmienia się to co było czarne robi się niebieskie a to co niebieskie robi się czarne. Skutek jest taki, że jak jadę po nocy i jest czarne tło i niebieskie literki to wszystko jest ok, ale jak zmieni się tło na niebieskie, literki na czarno to straszne daje po oczach... próbowałem zmienić animację, ale na innych też następuje zmiana oświetlenie na odwrót. Mam instrukcję ale jaką francuską... Może ktoś wie jak mogę to zmienić?
-
- Forum Master
Ta wielka galka musisz wejsc w jakies menu i wylaczyc tzw "Reverse mode" powodzenia
[ Dodano: Pią Mar 19, 2010 21:42 ]
[ Dodano: Pią Mar 19, 2010 21:42 ]
Ostrosc to jest osobna sprawa. A Tobie podejrzewam przeszkadza to ze raz cyferki masz niebieskie a raz czarne i tlo robi sie niebieskie. Na poczatku myslalem ze to jakis blad czy uszkodzenie i pukalem w panelpoolak2006 pisze:Dobra znajomy podesłał mi po angielsku, wychodzi na to że ostrość podświetlania trzeba zmienić... innej opcji chyba nie ma. Jak ktoś by chciał instrukcje po angielsku niech napisze.
Ostatnio zmieniony pt mar 19, 2010 22:41 przez micky, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Master
No właśnie o to chodzi ... ale nie wiem gdzie tego szukać... hehe wielka gałka jedna od ustawiania fal jest a druga od podgłaszania no poszukam jutro tego co mówisz...micky pisze:Ostrosc to jest osobna sprawa. A Tobie podejrzewam przeszkadza to ze raz cyferki masz niebieskie a raz czarne i tlo robi sie niebieskie. Na poczatku myslalem ze to jakis blad czy uszkodzenie i pukalem w panel
-
- Forum Master
dobra, pojde do garazu i sprawdze
[ Dodano: Pią Mar 19, 2010 22:19 ]
No to jedziemy. Przekrec stacyjke. Wylacz radio przyciskiem Source (SRC). Wcisnij 6. Wlaczy sie demo mode. Wcisnij 6 jesli chcesz wylaczyc demo mode gdy radio jest wylaczone. Wcisnij 5 jesli chcesz wylaczyc Reverse Mode (te zamienianie koloru wyswietlacza). Dodam tez, ze jesli chcesz wlaczyc funkcje automatycznego przewijania tytulu piosenek czy wykonawcy co jakis czas na wyswietlaczu to wcisnij na wylaczonym radiu i wlaczonej stacyjce przycisk Function i wlacz funkcje Ever Scroll. W tym menu masz dostep do ustawien godziny, koloru podswietlenia czerwony/zielony i paru innych. Wlacz rowniez API.
[ Dodano: Pią Mar 19, 2010 22:19 ]
No to jedziemy. Przekrec stacyjke. Wylacz radio przyciskiem Source (SRC). Wcisnij 6. Wlaczy sie demo mode. Wcisnij 6 jesli chcesz wylaczyc demo mode gdy radio jest wylaczone. Wcisnij 5 jesli chcesz wylaczyc Reverse Mode (te zamienianie koloru wyswietlacza). Dodam tez, ze jesli chcesz wlaczyc funkcje automatycznego przewijania tytulu piosenek czy wykonawcy co jakis czas na wyswietlaczu to wcisnij na wylaczonym radiu i wlaczonej stacyjce przycisk Function i wlacz funkcje Ever Scroll. W tym menu masz dostep do ustawien godziny, koloru podswietlenia czerwony/zielony i paru innych. Wlacz rowniez API.
-
- Forum Master
Ok wielkie dzięki. No kolor jak zmienić doszedłem ostatnio bawiłem się i znalazłem regulacje czy na tył głośniej czy na przód, prawo lewo... basy nie basy inne rzeczy a tego nie mogłem znaleźć. Godzinę też ustawiłem a ta zmiana z niebieskiego na czarny i odwrotnie mnie wykończyć chciała... A na jaki kolor będzie na czarno czy niebiesko tło? Dobra jutro sprawdzę i napiszę co i jak.
Tlo czarne, literki animacje niebieskie odcienie.
Ostatnio zmieniony sob mar 20, 2010 00:08 przez micky, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
Taka odp mnie satysfakcjonujemicky pisze:Tlo czarne, literki animacje niebieskie odcienie.
tylko, żeby tak i u mnie się ustawiało
Ostatnio zmieniony sob mar 20, 2010 00:09 przez poolak2006, łącznie zmieniany 1 raz.
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
spoko spoko, wylaczy! Ja wylaczylem
No chyba ze radio za kazdym razem traci Ci pamiec
W takim radiu gwoli scislosci:
No chyba ze radio za kazdym razem traci Ci pamiec
W takim radiu gwoli scislosci:
Ostatnio zmieniony sob mar 20, 2010 00:21 przez micky, łącznie zmieniany 2 razy.
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia