Zawieszenie przednie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

pawelo
Nowicjusz
Nowicjusz

Zawieszenie przednie

Post autor: pawelo » wt mar 28, 2006 20:15

Przod mojego gofera jakby pływa buja zawiesznie buja sie ....... ........ czego moze to byc wiena ..... u mnie w ***** są mechanicy tcy aby wyrwac kase pojechałem z tym i powiedział ze całe zaweszenie poszło i to bedzie kosztować cos ok. 2 tys ........... mam nadzieje ze sie mylą ............ poradcie co powinnienien wymienic .......... i podajcie jakis warsztat w lublinie lub okolicach ....................

Awatar użytkownika
SAMO
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: SAMO » wt mar 28, 2006 20:29

jak z przodu to tylko amorki wachacze drążki kierownicze drążek stabilizatora teraz zalezy tylko czy poszło ci wszystko i masz do wymiany czy moze cos konkretnego ja wymieniałem teraz końcówki wachaczy i drązków i zapłaciłem 100 zeta jeszcze zostały mcpersony z przodu koszt ok 300 zł za komplet wachacz kupisz juz za ok 100 zeta do golfa ale tak jak mówie moze to same końcówki poszukaj jeszcze jakiegos mechaniora na obrżezach bo w centrum mechaniory kase nabijaja ciesz się że nie masz japońca bo wtedy to bys sie wybulił pozdr :okej:

http://inos.int.pl/zanim-napiszesz/
PAY ATTENTION WHEN YOU'RE DRIVE!!
http://www.youtube.com/watch?v=dMXkinfyV8k

pawelo
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: pawelo » wt mar 28, 2006 20:31

a masz jakis warsztat godny polecenia lub taki ktory by powiedział co trzeba kupic a nie powiedziec ze wszystko jest zje***** nawet nie zajrzał tylko ruszyl przodem ...........

Awatar użytkownika
SAMO
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: SAMO » wt mar 28, 2006 20:40

mógłbym polecić ci u siebie w białym swojego ale w lublinie po mimo chęci niestety siłą rzeczy nie ale jak tak mechaniorzy podchodza to h.j im w d..e poszukaj a znajdziesz nie musi to byc przecierz wybitny mechanior ktos kto sie zna poprostu na samochodach tez powinien ci pomóc a zta ceną za przednia zqawieche to niech sie w głowe uderza chca cie naciągnąc ostro za 2 tysie to gwint mozna kupic i to komplet napewno poradzisz pozdr

http://inos.int.pl/zanim-napiszesz/
PAY ATTENTION WHEN YOU'RE DRIVE!!
http://www.youtube.com/watch?v=dMXkinfyV8k

To_mas
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: To_mas » wt mar 28, 2006 22:31

Na 90 % amorki :) idie latwo sprawdzic :) nacisnij pare razy na auro np na blotnik dobre amory szybo ustabilizuja autko :)) tzn 2 hustniecia i gites a na wyrtabanych to sie bedzie bujac :)

Awatar użytkownika
ultradźwięk
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: ultradźwięk » wt mar 28, 2006 22:33

To_mas pisze:Na 90 % amorki idie latwo sprawdzic nacisnij pare razy na auro np na blotnik dobre amory szybo ustabilizuja autko ) tzn 2 hustniecia i gites a na wyrtabanych to sie bedzie bujac
a jak sprawdzic amorki na sportowym zawiasie - czy tylko stacja diagnostyczna?

To_mas
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: To_mas » śr mar 29, 2006 00:02

Hm na sportowym to nie wiem czy to tak samo zadziała ://

Awatar użytkownika
ultradźwięk
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: ultradźwięk » śr mar 29, 2006 08:23

To_mas pisze:Hm na sportowym to nie wiem czy to tak samo zadziała ://
pozostaje wiec tylko stacja diagnostyczna :(

dzieki i pozdrawiam

pawelo
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: pawelo » śr mar 29, 2006 10:41

byłem na diagnostyce ............. w lbn .............. powiedzieli mi ze jakis h*** mi sprawdzał to ............ trzeba wymienic aby wachacze i jaką gumę (nie pamietam jak to się fachowo nazywa ) ......... koszt w porówaniu do wcześniejszego jest znikomu .......... niestety jak wracałem to miałem zła przygode ale to jest w innym temacie .....................

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”