Jakie zaciski pasują?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MarioVWGTI
- ------TDI-------
- Auto: Golf Mk7 variant
- Kontakt:
eeeeeeeeeeeeeeee nie rozumiem.MarioVWGTI pisze:Marioo, nawet nie probuj wymieniac gumek
Czemu miałbym nie wymieniać gumek???
Jak sie kupi dobre gumki i się je porządnie wymieni to co ma być gorzej???
Ja mówię, że wymienię gumki w zaciskach od mk4, które kupię, aby wszystko było szczelne i dobrze pasowało.
Nie rozumiem co może się popsuc po takiej operacji?
- MarioVWGTI
- ------TDI-------
- Kontakt:
aha no oki musze pomyslec jak to zaczac wszystko pierw musz eposzukac jakies zaciski
[ Dodano: 18 Mar 2010 16:58 ]
Marioo, chodzilo mi o orginalne z mk3 te nie dzialajace !! ja w moim wymienialem i nic nie dalo a ty wymien z mk4 pewnie jak ja kupie tez to zrobie zeby było cacy
[ Dodano: 18 Mar 2010 16:58 ]
Marioo, chodzilo mi o orginalne z mk3 te nie dzialajace !! ja w moim wymienialem i nic nie dalo a ty wymien z mk4 pewnie jak ja kupie tez to zrobie zeby było cacy
nick z forum MarioGTI---www.vagrox.beljos.pl
- morfeusz86r
- Forum Master
przewody z mk4 nie pasują bo zamiast połączenia gwintowanego na odcinku wężyk rurka jest wężyk zaciśnięty na rurce także trzeba było by wymienić cały odcinek od zacisku do pompy a kto wie czy przy pompie nie trzeba było by zastosować redukcji.
najtańszy sposób na zaciski w oplocie to dorobienie węży hydraulicznych, z tego co sie orientowałem coś koło 120 za 2 wężyki ale trzeba było czekać na końcówki 2 tygodnie
najtańszy sposób na zaciski w oplocie to dorobienie węży hydraulicznych, z tego co sie orientowałem coś koło 120 za 2 wężyki ale trzeba było czekać na końcówki 2 tygodnie
- MarioVWGTI
- ------TDI-------
- Kontakt:
- morfeusz86r
- Forum Master