Witam!
Mam następujący problem: z tyłu na zderzaku w okolicach tablicy rejestracyjnej odchodzi mi warstwa tego lakieru bezbarwnego jak widac na zdjęciu...można go dosłownie skubac paznokciami i sam odlatuje...Pytanie jest takie: jak bym mógł we własnym zakresie sobie z tym poradzic? Chciałbym to sam zrobic...ale nie wiem jak,czym i czy w ogóle da rade to samemu zrobic aby dobrze wyglądało... Czy czeka mnie niestety tylko jedno wyjście - wizyta u lakiernika?
Kolejne pytanie: czy te czarne zadrapnia, czy to też dałbym radę jakoś sam usunąc aby ładnie wygladało i specjalnie nie było widac? Jak tak to czym,w jaki sposób i jakie byłby tego koszty mniej więcej...
Proszę o rady Pozdrawiam!
Odprysk powłoki lakieru - problem + zdjęcia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Auto: Skoda Octavia III
powiem ci tak, bezbarwny trzeba cały zeskrobać żeby położyć kolejna warstwę, więc jest z tym troche roboty
poza tym, bezbarwny lakier kładzie się bardzo ciężko, wydaje ci się że jeszcze mało, a zaraz masz siura na pół zderzaka, spływa ci lakier i masz pół zderzaka w zacieku
polecam lakiernika jeśli nie wiesz czym to się je
poza tym, bezbarwny lakier kładzie się bardzo ciężko, wydaje ci się że jeszcze mało, a zaraz masz siura na pół zderzaka, spływa ci lakier i masz pół zderzaka w zacieku
polecam lakiernika jeśli nie wiesz czym to się je
-
- Forum Master