luz podaje producent walkow zazwyczaj 0,15/0,25
bandyta mk1love 2 z przodu na seryjnych walkach tez sie da ale w to puki co nikt nie wierzy...
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
poszły odrazu jak je wystawiłem, chłopaki prawie się pobili o nielovwelas pisze:LCQ, masz Ty jeszcze te sprężynki??
pójdzie spokojnie bo Schrick robi 288 pod hydro, ale moim zdaniem 288 to tylko z ITB by wykorzystać potencjał ich, generalnie ABF po wienien seryjnie wychodzić na wałkach(276) ze skrzynką 2Y(lub podobną)bandyta mk1love pisze:Tomek Pirelli, z tego co rozmawiałem z GTO to i 288 na hydraulice pojedzie ;D tylko trzeba odpowiednio się do tego zabrać :green_fuck:
widziałem kiedyś na niemieckim forum, wykres na 191 KM na seryjnych, nie pamiętam tylko jakie mody miał jeszcze tamvoj2s pisze:bandyta mk1love 2 z przodu na seryjnych walkach tez sie da ale w to puki co nikt nie wierzy...
Wałków już nie odpuszczę bo już za nie zapłaciłem :green_fuck:bandyta mk1love pisze:Marioo, lepiej odpuść wałki, kup sobie same kółko a zamiast wydawać ponad 2k zł na wałki zrób głowicę za połowę mniej (tysiączka dostajesz do rączek gratis ) i 18x też będzie.
A w przypadku kiedy nie złapie pełnych 18x to tego tysiączka co został z wałków wykorzystasz na opunki na przód r888 i trochę paliwka do nauczenia się startowania będziesz przyśpieszał tak samo jak i inne 180-konne autka jak nie lepiej
kólko ciężkie i nie wiele tańsze od schricka czy dbilas- ja za dbilas zapłaciłem 100eu (390zł) a od światka chcieli 350.Tomek Pirelli pisze:To jak ja zamówiłem wałek i kółko u świątka .... to co kupa bedzie???
jak tylko przyjdą to sie pochwalMarioo pisze:ps. dostałem informację, że moje wałki są już wysłane, z miasta Remscheid, kurierem UPS
W poniedziałek powinienem otrzymać paczkę:)
to co oni ci tam dorabiają, co może zrobić świątek lepszego czego nie ma w stałej ofercie shcrick?Mi dorabiają na zamówienie do takiego jak ja chcę to niemają w ofercie bo za schrick-a to by mi mogło 7-8 tys. braknąć na cały kit ...a z kółko mi powiedzieli 250zł
natychmiast, jak tylko wylądują u mnie to od razu foty zrobię i wrzucam.AD6 pisze:jak tylko przyjdą to sie pochwal
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości