Pomoze ktos w analizie logow?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- pilkozak
- Mały gagatek
- Auto: mk4 R32
- Silnik: BFH
Pomoze ktos w analizie logow?
walka z bledem 17958, silnik AHF 245tys przebieg, prosze o opinie oraz rady
logi dynamiczne, prosze klikac na zdjecie
logi statyczne
z gory dziekuje
logi dynamiczne, prosze klikac na zdjecie
logi statyczne
z gory dziekuje
jak to dokladnie robisz . trzymasz go na 4 tys obr cale 10 km czy cos innego ?gOOzOl pisze:czemu taki krotki ten dynamiczny ? z tego co tam widac to cisnienie przekracza ale skonczyles na 3000 obr prawdopodobnie kierownice przycinaja, po zimie to zrozumiałe. moj sposob to wypad na A4 i zabawa gazem. 10 km i wszystko chodzi jak nowe
Chodzi o to żeby prawa noga częściej była ciężka. Nie ma potrzeby żyłowania do 4 tys obr wystarczy 3.perki pisze:jak to dokladnie robisz . trzymasz go na 4 tys obr cale 10 km czy cos innego ?
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
to ja lato czy zima to i tak na cieplym silniku zmieniam biegu na 3 tys obrotw . to wystarczy aby kieroniczki byly ok?marcin999 pisze:Chodzi o to żeby prawa noga częściej była ciężka. Nie ma potrzeby żyłowania do 4 tys obr wystarczy 3.perki pisze:jak to dokladnie robisz . trzymasz go na 4 tys obr cale 10 km czy cos innego ?
- gOOzOl
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
chodzi bardziej o to zeby autko przegonic. jedziesz tak zeby wymusic max otwarcie kierownic, pedał w podloge- odpuszczasz, w podloge-odpuszczasz, tak sie bawisz az sie konczy droga albo obrotyperki pisze: to ja lato czy zima to i tak na cieplym silniku zmieniam biegu na 3 tys obrotw . to wystarczy aby kieroniczki byly ok?
[ Dodano: 16 Mar 2010 23:38 ]
j.w.perki pisze: jak to dokladnie robisz . trzymasz go na 4 tys obr cale 10 km czy cos innego ?
mam wskaznik doładowania przed nosem wiec widze jak ładuje, 4 bieg do konca w taki sposob, na 5 troche ognia, zwalniam i od nowa
Napisz prośbę w Grupie Wielkopolskiej :rafikvw pisze:Witam wszystkich-jestem nowy.Szukam kogoś kto podłączy mojego b5 do kompa.Silnik 1.9tdi.Problemy z mocą.Pzdr
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=42
ktoś z pewnością szybciej odpowie na Twój post.