MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Maximus-83, kurde nic nie mam, jak przestanie padać to wyskoczę zrobię ci zdjęcie
Jest i foto
Tak jak kiedyś pisałem, przedni zderzak i listwa, albo będą wymienione albo polakierowane na nowo
Jest i foto
Tak jak kiedyś pisałem, przedni zderzak i listwa, albo będą wymienione albo polakierowane na nowo
Ostatnio zmieniony ndz mar 21, 2010 14:14 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Spodobały mi się białe światła u kolegi sagano88, więc postanowiłem nabyć w Auchan za calutkie 11,99 zł 2 żarówki, super white +30%, zresztą nie istotne co pisali, ważne że świecą na biało i fajniej oświetlają drogę, muszę jeszcze władować w długie coś takiego, tylko może bardziej ala ksenon, bo chyba on jaśniej świeci( za bardzo mi się bez soczewki ksenon nie podoba, więc zależało mi żeby świeciły na biało, ale w długie może być)
Dodatkowo zagościły postojówki Blue Vision( podziękowania dla sagano88, świecą trochę bardziej na biało, kontrast jest, ale ledów nie chcę )
Swoją drogą, nie polecam dotykać bańki przy montażu, żarówki które wyjąłem miały tak brudną i oklejoną bańkę jakimś syfem, że nie miało to prawa świecić
Teraz tylko znaleźć połamaną i pobitą prawą lampę aby przełożyć silniczek i odbłyśnik
Dodatkowo zagościły postojówki Blue Vision( podziękowania dla sagano88, świecą trochę bardziej na biało, kontrast jest, ale ledów nie chcę )
Swoją drogą, nie polecam dotykać bańki przy montażu, żarówki które wyjąłem miały tak brudną i oklejoną bańkę jakimś syfem, że nie miało to prawa świecić
Teraz tylko znaleźć połamaną i pobitą prawą lampę aby przełożyć silniczek i odbłyśnik
Ostatnio zmieniony sob mar 27, 2010 15:41 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.
No to Ja Ci dam bo mam. Valeo oryginał. Ale bez instalacji i klosza. A i silniczka też nie ma bo nie było...truckman pisze:połamaną i pobitą prawą lampę aby przełożyć silniczek i odbłyśnik
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
No żesz ku... Ja byłem w Auchanie i szukałem takich żaróweczek jak kolega sagano88 i nie znalazłem, kupiłem jakieś za 27 zł niby blue coś tam niby jak xenon, a świecą jak zwykłe żarówki;/ Wiec już zgłupiałem jakie to mają być... a zależało mi na tym żeby były białe...truckman pisze:Spodobały mi się białe światła u kolegi sagano88, więc postanowiłem nabyć w Auchan za calutkie 11,99 zł 2 żarówki, super white +30%
Swoją drogą, ile zajęła Ci wymiana żaróweczek? Ja chyba pobiłem sam siebie, bo obie lampy w 5, góra 10 minut zrobiłem, bez wyjmowania lampy się rozumie;))
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
truckman, zrob foto opakowania
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL