ebay.de z firmy RAIDmicky pisze:No wlasnie kev, gdzie mozna dostac taka obudowe na wskazniki. Na allegro takiej nie znalazlem...arturkw pisze:gdzie cos takiego mozna dostac ta obudowe na wskaźniki?
[golf mk3]GTI 20th Anniversary Edition - powered by S3 20VT
Moderator: G0 Karcio
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no wiec.... ten pomaranczowy pstryczek... troche ch...owo to wygląda, troche nie trafiony kolor ale to otwieranie klapy tylnej....(musze to zmienić na cos co bardziej wyglada jak oryginał)noname_conek pisze:może juz było o tym pisane ale co to jest ?
a drugi pstryczek to zewnetrzny włącznik najwyższego biegu wentylatora chłodnicy...
po pałowaniu zawsze schładzam silnik z uzyciem wetylatora
ale on chyba robił je sam..fakt wyglada super , ale mi sie niechciało bawić i robić tego samemu...i chciałem dedykowane do trójki... i wypatrzyłem je na turboelite i znalazłem na ebayu, i praktycznie bez tej śrubki mocujacej wystarczy ta obudowe przyłozyc i sie trzyma na słupku sama idealnie dopasowananoname_conek pisze:Rafit w swoim cabrio zrobił nawet fajnie miejsce na wskaźniki tez w słupku, własnie mniej wystające.
noo to taka tania wersja bez wyswietlacza stanu zbiornikaRafalek114 pisze:LPG --- zart
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 00:25 przez Kevin_mkII, łącznie zmieniany 4 razy.
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
a może oryginalny pstryczek do otwierania klapy z usa wpasować gdzies w tunelu? ja mam ukryty pstryczek do otwierania klapy od razu za tym plastikowym progiem zaślepiajacym przewody [po otwarciu drzwi na dole] taki malutki nie przeszkadza a jest praktyczny chcesz coś z baga to tylko otwierasz drzwi i pstryk i jestKevin_mkII pisze:(musze to zmienić na cos co bardziej wyglada jak oryginał)
ewentualnie możesz zrobić taki do klapy coś na wzór takiego co ja robiłem do pasów, wygląda jak ori
tak, tak on sam je robiłKevin_mkII pisze:ale on chyba robił je sam
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
w końcu.... do 3ech razy sztuka...(pierwszy krzywy nie do naprawienia kupiony w cenie plastiku, drugi niby igła...a okazalo sie gó...o - zamiennik ktory nie pasował do trójki... moze do tico ale napewno nie trójki, no i ten.. ktory raz ze jest w db stanie a dwa jest oryginalny... de muchacho e mehico )
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bedzie chyba ssss ssss sssSHIT
to nei dodaje mocy tylko punkty respektu na wsiach
to nei dodaje mocy tylko punkty respektu na wsiach
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Hahahahahaha tak trzymacKevin_mkII pisze:o to chodzi.. zbieram punkty jak kapsle w cocacoli :green_fuck:
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a wiec... zabrałem sie w końcu za hamulce....
ciagle nie ma tarcz gdyż do samego końca nie byłem pewny czy cały zestaw zmiesci mi sie w feldze, i nie widzialem sensu kupowania Brembo ORO gdy nie ma 100% pewnosci ze cały setup pasuje, poczatkowo rzeczywiscie wydawało mi sie ze nie pasuje...ale po małej modyfikacji całosc wchodzi i miesci sie w kole...
moze najpierw elementy układanki
przewody w stalowym oplocie Goodridge
płyn hamulcowy ATE Blue Racing
zaciski+jarzma od TT/S3 odnowione i pomalowane
teraz zakup brembo oro 312mm na przód
a teraz kilka zdjeć z te mordęgi
tutaj z porzyczona tarczą 312mm pasuje
tutaj z felgą
jak widać miejsca za duzo nie ma
do zmiany mam tez gałki układu kierowniczego ktore juz sciagnalem... jutro zakładamy nowe
a teraz ciekawostka... zmieniłem filtr paliwa na nowy... po roku tankowania tylko na Orlenie Pb98 Verva, wziałem stary filtr i dmuchnałem w przeciwnym kierunku i zdziwiłem sie ze nie ma zadnego syfu w paliwie
rodzicom zmieniałem ostatnio filtr paliwa i po wydmuchnieciu wyleciał tylko czarny syf a tankuja tylko rope na BP i to tylko Ultimate
rozkreciłem tez ranty... jutro jada do polerki a środki... no własnie... jeszcze nie wiem co z nimi zrobić
ciagle nie ma tarcz gdyż do samego końca nie byłem pewny czy cały zestaw zmiesci mi sie w feldze, i nie widzialem sensu kupowania Brembo ORO gdy nie ma 100% pewnosci ze cały setup pasuje, poczatkowo rzeczywiscie wydawało mi sie ze nie pasuje...ale po małej modyfikacji całosc wchodzi i miesci sie w kole...
moze najpierw elementy układanki
przewody w stalowym oplocie Goodridge
płyn hamulcowy ATE Blue Racing
zaciski+jarzma od TT/S3 odnowione i pomalowane
teraz zakup brembo oro 312mm na przód
a teraz kilka zdjeć z te mordęgi
tutaj z porzyczona tarczą 312mm pasuje
tutaj z felgą
jak widać miejsca za duzo nie ma
do zmiany mam tez gałki układu kierowniczego ktore juz sciagnalem... jutro zakładamy nowe
a teraz ciekawostka... zmieniłem filtr paliwa na nowy... po roku tankowania tylko na Orlenie Pb98 Verva, wziałem stary filtr i dmuchnałem w przeciwnym kierunku i zdziwiłem sie ze nie ma zadnego syfu w paliwie
rodzicom zmieniałem ostatnio filtr paliwa i po wydmuchnieciu wyleciał tylko czarny syf a tankuja tylko rope na BP i to tylko Ultimate
rozkreciłem tez ranty... jutro jada do polerki a środki... no własnie... jeszcze nie wiem co z nimi zrobić
Ostatnio zmieniony ndz kwie 18, 2010 17:25 przez Kevin_mkII, łącznie zmieniany 1 raz.