[mkII] Drżąca szyba
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mkII] Drżąca szyba
Witam!
Mam mały, acz denerwujący problem. Podczas jazdy w drgania wpada mi szyba w drzwiach kierowcy. Jest to mało przyjemne. Czy jest jakiś sposób aby wytłumić szybę?
Mam mały, acz denerwujący problem. Podczas jazdy w drgania wpada mi szyba w drzwiach kierowcy. Jest to mało przyjemne. Czy jest jakiś sposób aby wytłumić szybę?
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Drżąca szyba
norma w MKII, mozna cos mieszac z prowadnicami ale to na krotką mete wychodzi,futrzak pisze:Witam!
mam to samo
www.vrservice.pl
- naughtyjurand
- Nowicjusz
- Kontakt:
- naughtyjurand
- Nowicjusz
- Kontakt:
- lukimaster
- Nowicjusz
- Kontakt:
wow.to jednak niejestem sam.mi tez 'drga'szyba od kierowcy,ale tylko wowczas gdy jest lekko spuszczona,szczegolnie jak jade po dziurach jest to bardzo drazniace poprzedni wlascicie,probowal chyba z tym walczyc,bo sa zalozone takie plastikowe owiewki(made in west germany ),ja znalazlem inne rozwiazanie-dalem przyciemnic szyby i juz ich nie spuszczam
ok a teraz inaczej, nie drga mi szyba lecz mam pytanie?: jak zaczynam spuszczac szybe w dol to na pocztaku jest takie stukniecie jakby szyba pekla (jak wychodzi z gornej uszczelki) czy to moze byc wina krzywo usadowionej szyby po wymianie mech. od ponoszneia szyb? nie wiem jak bylo na poczatku bo jak kupilem furke to mech byl juz padniety. Wym. mech. takze z drugiej strony i niema tego efektu.
- lukimaster
- Nowicjusz
- Kontakt: