Dysza spryskiwacza...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
Dysza spryskiwacza...
Witam,
Mam maly problem. Wyciagnalem dysze spryskiwacza celem jej wymiany bo za slabo sika:). Okazuje sie ze jest pelno podobnych do mojej na allegro, ale niestety nie takie same. Najwieksza roznica jest w tym ze z mojej wyciagnietej wychodza 2 przewody, a w tych dostepnych na allegro nie ma takich przewodow. Czy te przewody sa od podgrzewania dyszy? Czy te dostepne na allegro bez przewodu beda spokojnie dzialac?
Mam maly problem. Wyciagnalem dysze spryskiwacza celem jej wymiany bo za slabo sika:). Okazuje sie ze jest pelno podobnych do mojej na allegro, ale niestety nie takie same. Najwieksza roznica jest w tym ze z mojej wyciagnietej wychodza 2 przewody, a w tych dostepnych na allegro nie ma takich przewodow. Czy te przewody sa od podgrzewania dyszy? Czy te dostepne na allegro bez przewodu beda spokojnie dzialac?
LordSpooky, po kiego pierona zakładasz dwa takie tematy???
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... a5dd71ab6b
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... a5dd71ab6b
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
Niestety moja przy wyjsciu (polaczeniu) z przewodem z plynem do spryskiwaczy jest ulamana... Moza by dosztukowac ale kupno samej bez podgrzewania to wydatek rzedu paru zlotych.
Do MODERATORA:
Przepraszam, przez przypadek dałem "wstecz" i poszedl 2 temat.
Do MODERATORA:
Przepraszam, przez przypadek dałem "wstecz" i poszedl 2 temat.
Ostatnio zmieniony pn mar 15, 2010 18:22 przez LordSpooky, łącznie zmieniany 1 raz.
A podjedź do ASO i kupisz niewiele drożej ori dyszeLordSpooky pisze:Czy te dostepne na allegro bez przewodu beda spokojnie dzialac?
Oczywiście mówię o zwykłych bez grzania.
A tu masz przykładową aukcję z podgrzewanymi: http://www.allegro.pl/item957040122_aud ... _iv_z.html
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
skorzystam z okazji i prosze rowniez o pomoc
czy ktos z Was moze podac mi numer czesc -> dysza podgrzewana ?
MK IV / 2001 / ARL
z gory dziekuje za pomoc
MK IV / 2001 / ARL
z gory dziekuje za pomoc
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Rocznik i silnik nie jest ważnyPaluch_wroc pisze:czy ktos z Was moze podac mi numer czesc -> dysza podgrzewana ?
Dysza spryskiwacza podgrzewana - 6E0 955 986A - cena w GETem 73,67zł (w ASO.. Pewnie drożej )
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
dziekuje za pomocKamel pisze:Paluch_wroc napisał/a:
Rocznik i silnik nie jest ważny
Dysza spryskiwacza podgrzewana - 6E0 955 986A - cena w GETem 73,67zł (w ASO.. Pewnie drożej )
______LET's GOLF______
Panowie,
właśnie dzwoniłem do serwisu VW Wojtanowicz we Wrocławiu, za oryginalną dyszę spryskiwacza do Golfa IV bez podgrzewania chcą 15zł ! A za dyszę ogrzewaną (tylko na zamówienie) ok. 90zł.
A na znanym serwisue aukcyjnym chińskie dysze po 25-50zł hehe
Jade dzisiaj do serwisu i kupuję dyszę I tutaj pytanie: jeżeli mam podgrzewane dysze a założę zwykłą bez podgrzewania to komputer nie będzie mi wywalał jakiś błędów??
właśnie dzwoniłem do serwisu VW Wojtanowicz we Wrocławiu, za oryginalną dyszę spryskiwacza do Golfa IV bez podgrzewania chcą 15zł ! A za dyszę ogrzewaną (tylko na zamówienie) ok. 90zł.
Jade dzisiaj do serwisu i kupuję dyszę I tutaj pytanie: jeżeli mam podgrzewane dysze a założę zwykłą bez podgrzewania to komputer nie będzie mi wywalał jakiś błędów??
WKS Śląsk Wrocław
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
Pod dysze podgrzewana podlaczasz wezyk z plynem oraz zasilanie do podgrzewania. Pod dysze bez podgrzewania tylko wezyk z plynem - komputer nic nie szaleje. Ja kupiłem oryg. bez podgrzewania za 15 zł. podgrzewana stała wtedy 125... widze tendencje spadkowa.Jaaro pisze: I tutaj pytanie: jeżeli mam podgrzewane dysze a założę zwykłą bez podgrzewania to komputer nie będzie mi wywalał jakiś błędów??
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
na ulicy Tarnogajskiej -> sklep G4 Garage oryginalna dysza podgrzewana do mK IV kosztuje ok 70złJaaro pisze:Panowie,
______LET's GOLF______