mysle ze kiedyś sprubujemy z tą opcjąMaciek23 pisze:w bagazniku obok butli z gazemKevin_mkII pisze:gdzie według ciebie te zegary wygladałyby "mega dobrze"??
Wnetrze bardzo ladnie sie teraz prezentuje. Ale jak juz wiele razy pisalem, czekam az maska przednia Ci sie znudzi Mam nadzieje ze kiedys to nastapi
[golf mk3]GTI 20th Anniversary Edition - powered by S3 20VT
Moderator: G0 Karcio
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
w bagazniku obok butli z gazem
dobre podsumowanie sytuacji , zawsze znajdzie sie ktos ,komu nie bedzie sie odobalo dane miejsce lub nie bedzie cos pasowalo
podpisuje sie pod tymMaciek23 pisze:Ale jak juz wiele razy pisalem, czekam az maska przednia Ci sie znudzi Mam nadzieje ze kiedys to nastapi
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
racja.. ale zadałem ci pytanie zebys mi w takim razie podpowiedział gdzie te zgary miałbym umiescic i jak je zainstalowac według ciebieAlvarees pisze:nie wszystko co co Kevin zrobi w aucie musi się podobać... czyż nie?
i juz nie odpisales a twierdzisz ze jest mega słabo no chyba ze po prostu jest "mega słabo ale nie mam pomysłu jak to ma wyglądać bo sie nie znam"
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
a takie coś ?Kevin_mkII pisze:dokładnie... nie widziałem innego sensownego miejsca... nie miałem zamiaru kaleczyc kratek nawiewu i dziurawienia przewodów powietrznych zeby puscic kable... w tunel srodkowy tez nie chcialem robic jakiejs wydumki bo raz ze tam jest dsp a dwa niechcialem żadnej rzeźby bo nie pasowala by w ogole do środka auta... a przykrecanie tych oryginalnych mocowań do deski jest mega słabe...
tak naprawde nie ma innego sensowniejszego miejsca w aucie jesli neichcesz kaleczyc i robic fuszery
czy to tego odnosiła się wypowiedź
przykrecanie tych oryginalnych mocowań do deski jest mega słabe...
- Maciek23
- Forum Master
czemu mialbym miec cos do Ciebie? nie podobaja Ci sie twoja sprawa. Po to jest forum zeby wyrazac opinie te pozytywne i te negatywne rowniezAlvarees pisze:piłeś do mnie... nie trafione
Id oczoplasu mozna dostac.
Ostatnio zmieniony pn mar 15, 2010 15:57 przez Maciek23, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
rozwiazanie niezłe... ale zauwaz jak to jest zrobione i jaka jest kierownica... jest oryginalna i jest duza i w miare to widac.. przy SIlberpfeilu nie widać by było zegarów...ale faktycznie rozwiazanie niezle... co nie znaczy ze mi sie podobaidgray pisze:a takie coś ?Kevin_mkII pisze:dokładnie... nie widziałem innego sensownego miejsca... nie miałem zamiaru kaleczyc kratek nawiewu i dziurawienia przewodów powietrznych zeby puscic kable... w tunel srodkowy tez nie chcialem robic jakiejs wydumki bo raz ze tam jest dsp a dwa niechcialem żadnej rzeźby bo nie pasowala by w ogole do środka auta... a przykrecanie tych oryginalnych mocowań do deski jest mega słabe...
tak naprawde nie ma innego sensowniejszego miejsca w aucie jesli neichcesz kaleczyc i robic fuszery
Obrazek
Obrazek
czy to tego odnosiła się wypowiedźprzykrecanie tych oryginalnych mocowań do deski jest mega słabe...
- Alvaro_
- Niskopodłogowiec
- Auto: Leon Fr
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Kevin_mkII pisze:ale zadałem ci pytanie
czytamy ze zrozumieniem panie kolego.Kevin_mkII pisze:i juz nie odpisales
Kevin_mkII napisał/a:
gdzie według ciebie te zegary wygladałyby "mega dobrze"??
tam gdzie są w jakiejś skromniejszej obudowie... a nie takie odstające.
Ostatnio zmieniony pn mar 15, 2010 18:10 przez Alvaro_, łącznie zmieniany 1 raz.
gdzie cos takiego mozna dostac ta obudowe na wskaźniki?idgray pisze:a takie coś ?
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zapytałem "GDZIE" miały by byc umieszczone i w jakiej obudowie... wiec to raczej ty czytaj ze zrozumieniemAlvarees pisze:Kevin_mkII pisze:ale zadałem ci pytanieczytamy ze zrozumieniem panie kolego.Kevin_mkII pisze:i juz nie odpisalesKevin_mkII napisał/a:
gdzie według ciebie te zegary wygladałyby "mega dobrze"??
tam gdzie są w jakiejś skromniejszej obudowie... a nie takie odstające.
wiec zapytam... a gdzie sa w jakiejs skromniejszej obudowie?
no własnie..w skomniejszej obudowie... i nie pokazujesz nic... czyli po prostu nie wiesz o czym piszesz... widzisz idgray od razu pokazał pomysł... a ty napisales tylko dla samego faktu napisania "skromniejszej" by nabić posta, jak nie masz pomysłow i nie ogarniasz to sie nie odzywaj,
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn mar 15, 2010 19:10 przez Kevin_mkII, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alvaro_
- Niskopodłogowiec
- Auto: Leon Fr
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Kevin_mkII, nie mam ani ochoty ani czasu grzebać po necie w poszukiwaniu innej obudowy....
w sumie na dalszą konwersację też nie mam ochoty....
w sumie na dalszą konwersację też nie mam ochoty....
Ostatnio zmieniony pn mar 15, 2010 22:21 przez Alvaro_, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: