Problem z temp mk3 1,4 60KM 94rok-biały osad pod korkiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Problem z temp mk3 1,4 60KM 94rok-biały osad pod korkiem
Witam posiadam golfa mk3 1,4 60KM ,94rok.Mam problem a mianowicie wymieniłem juz 2 termostaty ,2 czujniki ubywa mi płyn chłodzący ,pod korkiem wlewu oleju mam biały kisiel,czasami oborty mi faluja.Jak stoi w miejscu to łapie temp nawet do 110 i wentylator sie nie włacza ,a tylko rusze to temp spada do około 70.Nie wiem juz co go boli ,koledzy mi podpowiadaj ze mam uszczelke pod głowica do wymiana .POMOCY
Ostatnio zmieniony ndz mar 14, 2010 18:57 przez rydzo9999, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Wlaśnie ubywa mi płyn chłodzenia a olej wymieniałem nie dawno , kopci na biało.A olej to tak mi sie wydaje ze jest wiecej na bagnecie.
Ostatnio zmieniony ndz mar 14, 2010 20:24 przez rydzo9999, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Sorry moje niedoczytanie
Uszczelka na bank. woda idzie w olej, robi się ta cała jak to określa mechanik "mgła olejowa" i siada ci na korek i nie tylko...
Uszczelka do wymiany olej szmelc no i pewnie planowanie głowicy, uszczelniacze i co tam z pierdół da się wymienić.
Uszczelka na bank. woda idzie w olej, robi się ta cała jak to określa mechanik "mgła olejowa" i siada ci na korek i nie tylko...
Uszczelka do wymiany olej szmelc no i pewnie planowanie głowicy, uszczelniacze i co tam z pierdół da się wymienić.
Druciarstwo - to jest to co kocham ...