luźne gumy nad amortyzatorami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
luźne gumy nad amortyzatorami
witam
kilka dni temu zmieniłem gum, te z łożyskami nad amortyzatorami. przez ok. 50 kilometrów było git, ale teraz znowu mają luz i trochę je słychać podczas jazdy( dźwięk gum). wiem że pod kielichem nie powinno byc luzu, u mnie jest, co może być ewentualną przyczyną? dodam że mam kit -40.
kilka dni temu zmieniłem gum, te z łożyskami nad amortyzatorami. przez ok. 50 kilometrów było git, ale teraz znowu mają luz i trochę je słychać podczas jazdy( dźwięk gum). wiem że pod kielichem nie powinno byc luzu, u mnie jest, co może być ewentualną przyczyną? dodam że mam kit -40.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=79588
-
- Forum Master
- Kontakt:
tak tak, odkrec tylko te kontry gorne co talezyk trzymaja i tam juz bedziesz widzial o ktora mi srobke chodzilo , lekko przecinakiem stukaj i ja skontrujesz, pozniej zaloz talezyk i kontre dokrec kluczem zwyklym - tylko rozsadnie zeby nie sie zaczela krecic razem z talezem bo wszstko na marne znow pojdzie.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
- wojtek0231
- Ma gadane