Stawiam litra jak ktos rozwiaze problem dlawienia [mk2]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jak nie masz, to proponuję założyć osłonę (pod spodem) silnika.MrUkAs pisze:No dobra, ale jak rozwiazac calkowicie problem? No bo przeciez jak osusze cewke to przyjdzie dzien deszczowy i znow namoknie i znow suszyc i tak w kolko?
Ja nie mam ale na pewno założę.
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Do mk3 ok.400złMrUkAs pisze:Jaki koszt cewki? No i zeby to bylo na pewno to, bo juz troche powymienialem i nadal kapa No i czy oslona silnika na pewno rozwiazalaby problem?
a do mk2 to nie wiem.
No nie wiem czy Ci pomogłem.
[ Dodano: Pon 27 Mar, 2006 ]
Mi literka nie stawiaj.MrUkAs pisze:A u mnie na co stawiasz, bo moj model sondy lambady nie ma...Golf GTi pisze:A ja stawiam ma spalowe grzalki w sondzie Lambda , Lusix stawiaj literka ,
Lepiej postaw punkta. POMÓŁ.
Pozdrawiam.
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Witam ,miałem to samo pomogło zatkanie tego grubego (18mm)węża odmy od strony przepustnicy,a od grzybka przedłużenie na ziemię(ekolodzy nie czytajcie).Okazało się że juz dość dmucha z odmy(175 tys km),a powietrze to "wpada" za przepływomierzem i fałszuje wynik , aha odmę zatkałem korkiem od szampana.Tylko nie zatykaj odmy od silnika bo wywali olej.Spróbuj mi pomogło,kosztuje tyle co ten korek.