witam wszystkich
jakiś czas temu dokladnie dwa dni temu zauwazyłem ze we wnetrzu samochodu czuć specyficzny zapach płynu chlodniczego zauwazyłem takze dymek ktory dostawal sie do wnetrza samochodu z miejsca pod kierownicą gdy otworzyłem maske to mialem wrażenie że dym unosi się spod dołu auta. niewiem dokladnie z którego miejsca gdyż nie zaglądałem jeszcze pod spud. i jeszcze do tego żeby było malo falują mi obroty potrafia nawet oscylowac na luzie nawet do 2000 tys obr/min i tak ciagle skacza miedzy 1200 a 2000 obrotów. Ewidentnie dostaje "lewego powietrza" czy jest to możliwe że z tego samego miejsca z kad unosi sie dym???? Z góry dziekuje za pomoc jeżdze golfem III 1.6 benzyna z 1995r. silnik aee.
dym w środku auta i zapach płynu chlodniczego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dym powiadasz..
Ja bym obstawiał, że to para
I wygląda mi to na walniętą nagrzewnicę..
Swego czasu jak w Passacie B4 dała mi ciała to para buchnęła na cały samochód, przednia szyba cała zaparowała, a na nogi polał mi się wrzątek
No i niestety bez demontażu deski się nie obyło..
Ja bym obstawiał, że to para
I wygląda mi to na walniętą nagrzewnicę..
Swego czasu jak w Passacie B4 dała mi ciała to para buchnęła na cały samochód, przednia szyba cała zaparowała, a na nogi polał mi się wrzątek
No i niestety bez demontażu deski się nie obyło..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Co do dymu w aucie -- bez spojrzenia od spodu ... to jak wróżenie z fusów ... jeśli nic z góry nie widać - to wjazd na podnośnik czeka... co do obrotów - przyczyn też wiele - HALL .. itp rzeczy,,, znajdziesz masę takich samych problemów na forum kolego.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON