Wyzerowanie licznika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wyzerowanie licznika
Mam pytanko przy rozruchu w moim mk4 wszystko się kasuje na zero oprócz temperatury
- Progresywny
- Lubie to!
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Miernik w łapy i sprawdź napięcie akumulatora- potem podepnij miernik ustaw go tak żebyś widział przekręć zapłon i obserwuj wskazania podczas rozruchu- napięcie spadnie - zapamiętaj wartość i napisz na forum. Może masz kłopot z rozrusznikiem i podczas rozruchu pobiera tak dużo prądu że następuje spadek i wsio się kasuje. Jak auto odpala normalnie rozrusznik kręci czy się chwile zastanawia ?? Posprawdzałeś klemy przy akumulatorze czy się dobrze trzymają??Andrusza pisze:Ale co mam zrobić żeby przestał gasnąć bo się nie da jezdzić czy może ktoś wie czekam na pomoc
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
..witam raz jeszcze, pierwszy post mój na forum
U mnie sytuacja jest taka że kasowanie następuje nie przy każdym rozruchu tylko wtedy, gdy postoi sobie parę godzin. Czy to też normalne?Bolson Tdi pisze:to normalneAndrusza pisze:Mam pytanko przy rozruchu w moim mk4 wszystko się kasuje na zero oprócz temperatury
Raczej na pewno nie..olas_zet pisze:Czy to też normalne?
olas_zet u mnie tak było jak miałem akumulator dupnięty..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .