Ty Ty czy ja po raz kolejny mam Ci przemówić do rozsądku ??chyba o pedale
jak się poskłada to będą fotki... trochę to jeszcze zajmie.Kiedy jakieś zdjęcia wrzucisz, Kondziu? I mówię o zdjęciach samochodu.
Moderator: G0 Karcio
Ty Ty czy ja po raz kolejny mam Ci przemówić do rozsądku ??chyba o pedale
jak się poskłada to będą fotki... trochę to jeszcze zajmie.Kiedy jakieś zdjęcia wrzucisz, Kondziu? I mówię o zdjęciach samochodu.
raczej nie na sprzedaż będzie dla przeciętnego zjadacza chleba - i raczej jeżeli w ogóle będzie taka opcja to właścicielem tego auta będzie forumowiczshowtime pisze:przynajmniej przy sprzedazy nikt nie powie ze auto jest kombinowane...
niby tak - to w takim razie dlaczego kupiłeś ori s-liny a nie jakieś made in china - opony też mogłeś założyć jakieś wynalazki - nie wspominając o kierownicy multifunkcyjnej w skórze - przecież można by było podczepić joystick i założyć pokrowiec na kiere - no tak czy nie ?showtime pisze:ale folia jest sprawdzona przez wielu i wyglada dobrze, nie wiem po co na sile szukac kosztow
A jakie znowu koszta?showtime pisze:Kulon, ale folia jest sprawdzona przez wielu i wyglada dobrze, nie wiem po co na sile szukac kosztow i malowac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości