1.6 ABU Wyciek plynu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
1.6 ABU Wyciek plynu
WItam nie wiem co to za część i chciał bym się spytać czemu cieknie z niej płyn od chłodnicy jaka może być tego możliwość i czy samemu można sobie z tym poradzić
Ostatnio zmieniony pn mar 08, 2010 13:27 przez Robert_000, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Czesto sie zdarza ze te sruby w plastiku sie obrobily i nie dociagniesz tego uszczelniacza , mozesz pomoc sobie silikonikiem.
Ostatnio zmieniony pn mar 08, 2010 13:56 przez wojewoda, łącznie zmieniany 1 raz.
ok ale ty miales pewnie króciec pęknięty...
Ostatnio zmieniony wt mar 09, 2010 12:49 przez SmokE88, łącznie zmieniany 1 raz.
JADĄC Z PRĘDKOŚCIĄ 280KM/H...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
- zioleks
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja jak chciałem odkręcić te dwie śruby ostatnio to jedna z nich kręciła mi się razem z tym metalowym elementem w które wkreca się te śruby i musiałem wyciagnąć całą obudowę razem z wężami i różne fatality robić zeby odkrecić . Mało tego ten cały plastikowy łącznik wygiął się od temperatury i już nie dociskal oringa do termostatu. Zeszlifowałem troche po stronie otworów na śruby żeby w miarę wyrównać płaszczyznę i wtedy śruby na wylot i jest lepiej niż sobie wyobrażałem . Napisałem o tym bo jak wiadomo różne historyjki wychodzą w różnych miejscach golfa...