dzieki
tylko znow po vinie wychodzi ze auto z lipca jest xD
to silnik nie moze byc z wrzesnia

[ Dodano: 08 Mar 2010 11:56 ]
poprawka na bloku pisz 25 D97

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie wiem jak są opisywane skrzynie biegów, ale silników VW/Audi ten system nie dotyczy.Michaś_1977 pisze:Dzień-25
Miesiąc-09 (wrzesień)
Rok-7
Tak samo opisywane są skrzynie biegów
No nie tak do końca. Od połowy roku modelowego 95 jeździły te sterowniki w 1Z, a później w AHU.darkjustice pisze:...brynol, sterownik masz z AHU...
co one oznaczaja?AFN140KM pisze:W na 10 i 11 miejscu
Byłem u wróżkibrynol pisze:...11ta W to rok produkcji a ta wczesniej to znak uzupelniajacy, tylko skad wiedziales ze mam WW ?...
W 16 bitowych 1Z nigdy nie było 021GG, jedynie 021BF.No nie tak do końca. Od połowy roku modelowego 95 jeździły te sterowniki w 1Z, a później w AHU.
O ile pamiętam to tylko katalizatorem. W 96 roku wszystkie nowo wyprodukowane auta musiały spełniać normę Euro3, a 1Z spełniał Euro2, więc go "podrasowali" i powstał AHU.brynol pisze:...hmm a AHU i 1Z tylko ECU sie roznily, takze mam AHU na to wychodzi...
Nie 021BF tylko 021FBdarkjustice pisze:...W 16 bitowych 1Z nigdy nie było 021GG, jedynie 021BF...
Tak mambrynol pisze:...AFN140KM, Ty masz u siebie ten podgrzewacz plynu?...
na pewno młodszy, a równie dobry... pamiętaj ponad 911 tysięcy szt. to 1Z-y...brynol pisze:...hmm to niby AHU lepszy niz 1Z...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości