licznik nie dziala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
licznik nie dziala
witam wszystkich,ostatnio wymienialem przepalone zaroweczki w liczniku (golf III)odpinajac kostkie i od tego momentu przestal mi dzialac licznik kilometrow i predkosciomierz - prosze o porade!!!!! niestety podpinalem kilka razy kostkie i nic sie nie dzieje-licznik caly czas pokazuje te same kilometry
Ostatnio zmieniony ndz mar 26, 2006 16:46 przez janusz66, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
w mk3 na linkę...? Chyba nie ma czegoś takiego. Miałem podobnie jak pierwszy raz wyciągałem - czesc wskazan nie działała - docisnij wtyczke wiązki z tyłu zegarów.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Miałem podobny problem przy wymianie zegarów. Po założeniu nie działała połowa kontrolek. Powód- źle wpięta wtyczka.A licznik w mk3 chyba na 100% nie jest na linkęjanusz66 pisze:witam wszystkich,ostatnio wymienialem przepalone zaroweczki w liczniku (golf III)odpinajac kostkie i od tego momentu przestal mi dzialac licznik kilometrow i predkosciomierz - prosze o porade!!!!!
no własnie., wiec skoro nie rozbierałes zegarów na czynniki pierwsze ani ci nie upadłu czy potłukły to na bank jets to niedocisnieta wtyczka, mozesz przestac sie pocic
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.