Moje pytanie to czy mam sie martwić ? i kiedy i jak mam to zrobić??
Powstało pewnie od dziur na drodze bo auto jest bardzo twarde. Pozdro

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Racja, pomalowana linka o tym świadczy, a woogle to niebite auto by tak się niezwaliło na tym tak szybko. Miał już to robione.sas_gti pisze:wygląda to na nieudolnie wykonaną naprawę kiedyś wcześniej czego skutkiem jest odrywanie się kielicha od budy.
A dlaczego tak myślę? Na drugim foto widać gumową osłonkę przez którą do środka kabiny wchodzi linka od odpinana maski. Jest ona zalakierowana co świadczy o naprawie blacharsko lakierniczej w tej okolicy.
Jak się połączy te dwa fakty to wychodzi na to że ktoś spaprał wcześniej robotę tego kielicha.
- czepiasz się słówek. Dobra - naderwane - zadowolony?t-tas pisze:Lipek81, nie urwane tylko pęka
no tak to 100% pewnoci, pewnie Twój wujas 24h na dobę pilnował tego samochodu przez 4 latakamien11985 pisze:miał może 4 lata jak go mój ojciec kupił a wcześniej jeżdził nim helmut u którego mój wujas pracował taże spox tego że nie był bity jestem pewien.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 119 gości