zimny silnik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
zimny silnik
Witam was serdecznie chciałem się zapytać co jest grane jak np.po dzisiejszej nocy gdy było zimno odpaliłem mojego golfika i tak ze 3sekundy dziwnie silnik sie zachowywał tak jak by chodził na jednym garze coś takiego dopiero po 3sekundach mniej więcej wszedł na obroty dodam tylko że tak mam od kilku dni a przed tem tak nie miałem proszę o jakieś podpowiedzi z góry dziękuję
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
kolego a jak określiłeś czy to diesel, czy benzyna?sklejku pisze:Byc moze swiece zarowe nie grzeja wszystkie
kolego podaj dokładnie pojemność silnika oraz oznaczenie literowe, wróżkami nie jesteśmymetalizer78 pisze:Witam was serdecznie chciałem się zapytać co jest grane jak np.po dzisiejszej nocy gdy było zimno odpaliłem mojego golfika i tak ze 3sekundy dziwnie silnik sie zachowywał tak jak by chodził na jednym garze coś takiego dopiero po 3sekundach mniej więcej wszedł na obroty dodam tylko że tak mam od kilku dni a przed tem tak nie miałem proszę o jakieś podpowiedzi z góry dziękuję
-
- Ma gadane
ok przepraszam 1.6 benzynaprezesik25 pisze:kolego a jak określiłeś czy to diesel, czy benzyna?sklejku pisze:Byc moze swiece zarowe nie grzeja wszystkiekolego podaj dokładnie pojemność silnika oraz oznaczenie literowe, wróżkami nie jesteśmymetalizer78 pisze:Witam was serdecznie chciałem się zapytać co jest grane jak np.po dzisiejszej nocy gdy było zimno odpaliłem mojego golfika i tak ze 3sekundy dziwnie silnik sie zachowywał tak jak by chodził na jednym garze coś takiego dopiero po 3sekundach mniej więcej wszedł na obroty dodam tylko że tak mam od kilku dni a przed tem tak nie miałem proszę o jakieś podpowiedzi z góry dziękuję
[ Dodano: 05 Mar 2010 18:36 ]
ok przepraszam 1.6 benzyna rocznik 1996prezesik25 pisze:kolego a jak określiłeś czy to diesel, czy benzyna?sklejku pisze:Byc moze swiece zarowe nie grzeja wszystkiekolego podaj dokładnie pojemność silnika oraz oznaczenie literowe, wróżkami nie jesteśmymetalizer78 pisze:Witam was serdecznie chciałem się zapytać co jest grane jak np.po dzisiejszej nocy gdy było zimno odpaliłem mojego golfika i tak ze 3sekundy dziwnie silnik sie zachowywał tak jak by chodził na jednym garze coś takiego dopiero po 3sekundach mniej więcej wszedł na obroty dodam tylko że tak mam od kilku dni a przed tem tak nie miałem proszę o jakieś podpowiedzi z góry dziękuję
przewody swiece palec w kopulce by pasowalo sprawdzic przeczyscic-co do palca i stykow na kopulce, przewody najlepiej sprawdzic na innym aucie aawiece wykrecic to nie zaden problem bo w dieslu gorsza sprawa
Zawsze warto mieć pod nogą więcej niżeli mniej ale w głowie mieć więcej jak w nodze to tak ku przestrodze