Błotnik

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Piotrass76
Nowicjusz
Nowicjusz

Błotnik

Post autor: Piotrass76 » wt lut 09, 2010 13:47

Witam
Koledzy czy jak rozbiorę obudowę tylnego prawego nadkola od strony bagażnika dam radę wypchnąć małe wgniecienie. Wgniecienie jest na wysokości między nadkolem a wlewem paliwa?

Awatar użytkownika
miś fazi
_
_

Post autor: miś fazi » wt lut 09, 2010 14:02

powinno się udać , zależy tylko od miejsca , bo w jednym nie ma problemu , a parę centymetrów dalej już są

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: MAPET » wt lut 09, 2010 16:13

moze byc ciezko

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

riggs
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: riggs » pt mar 05, 2010 16:13

Panowie ja mam pytanie o błotnik lewy (strona kierowcy).Otóż muszę wymienić lewy blotnik (stłuczka) i przeglądam używane na allegro ale mam pytanie.Ja mam silnik TDI którego intercooler jest montowany do lewego przedniego błotnika.Czy błotnik w TDI różni się czymś od strony wewnętrznej od błotników ze zwykłych wersji??

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: MAPET » pt mar 05, 2010 16:20

nie rozni sie
watpie by tam cos do blotnika bylo montowane predzej do poszycia pod blotnikiem

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

riggs
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: riggs » pt mar 05, 2010 16:26

Dobra w takim razie dziękuję koledze.

[ Dodano: 09 Mar 2010 19:47 ]
Mam jeszcze jedno pytanko.Bo niestety na razie auto unieruchomione tj .jeżdzi bez problemu ale policja dała mi ostrzeżenie że takim mi jeżdzić nie wolno bo dowód stracę.Szlak mnie trafia bo czekam na odszkodowanie i jeszcze trochę poczekam bo TU wyśle dopiero druk do sprawcy żeby potwierdził etc i będę czekał przy dobrych wiatrach do miesiąca czasu na kasę a tymczasem w domu remont w trakcie i kasy nie mam żeby auto już zrobić.Ale z drugiej strony potrzebuję do pracy dojeżdzam i wymyśliłem że wymienie sam błotnik i reflektory a jak kasa spłynie to wtedy do blacharza zawiozę żeby podklepał i polakierował.I po tej wylewnej wypowiedzi mam pytanko.Chcę kupić blotnik zamiennik z allegro.Dlaczego zamiennik?Z dwóch powodów pierwszy to nie mam czasu na szukanie oryginału pod kolor lub nie pod kolor bo oryginał ciężko znalezć jeszcze w dobrym stanie.Po drugie w przyszłym roku żegnam się z moim GOLFIKIEM III bo chcę a raczej planuję zamienić na GOLFIKA IV (jak bozia da pieniążki).I teraz prośba czy ktoś może polecić któryś błotnik zamiennik z allegro bo chodzi o to żeby pasował. Tylko PLEASE nie radzcie mi żebym szukał oryginału bo jak już wcześniej pisałem nie mam czasu a pozatym za rok się chyba z autkiem rozstanę więc nie ma też większego sensu. Proszę o poradzenie kogoś z allegro kto ma zamienniki pasujące jak należy!!Może ostatnio ktoś z was kupował i jest zadowolony??

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”