na co komu samochód ? przecież rowerkiem można jeździć to tyle mojego OT więcej nie będe ale musiałemChmarski pisze:Na co komu GTI? Przeciez można miec dyskretne 1.6.
CB - pogaduchy ogólne
quote="Link"]czytałes posty w tym dziale ? co chwile ktoś zadaje takie same pytanie jak ty, poszukaj poczytaj opinie użytkowników, bo w kółko pisać to samo...[/quote]
ja czytałem i głównie jest że tylko president albo uniden. Ja szukam coś poniżej tej ceny bo mam inne wydatki, chce coś tańszego ale w miare dobrego, bez bajerów, proste w obsłudze, tak żebym słuchał o czym mówią bez szumów i trzasków, i żeby inni też mnie słyszeli. Chce radio nowe bo musze miec fakture.
Wkleiłem link do aukcji, dostałem tylko opinie od kolegi Enzo2211 za co mu dziękuje, reszta milczy, a teraz nie którzy się czepiają że ktoś pyta i szuka porady.
ja czytałem i głównie jest że tylko president albo uniden. Ja szukam coś poniżej tej ceny bo mam inne wydatki, chce coś tańszego ale w miare dobrego, bez bajerów, proste w obsłudze, tak żebym słuchał o czym mówią bez szumów i trzasków, i żeby inni też mnie słyszeli. Chce radio nowe bo musze miec fakture.
Wkleiłem link do aukcji, dostałem tylko opinie od kolegi Enzo2211 za co mu dziękuje, reszta milczy, a teraz nie którzy się czepiają że ktoś pyta i szuka porady.
- Lolo22
- Ma gadane
- Kontakt:
A ja mam presidenta walkera i do tego antene sirio ml100 czyli metrówka ale z zamienionym magnesem z 9,5 cm na 15 cm i zasieg około 10-12 km bez trudu łapie:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob mar 20, 2010 12:58 przez Lolo22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Witam! Zastanawiam się znad zmianą antenki... Ta którą posiadam obecnie, to najtańsza jaka była w serwisie CB jakieś 3 lata temu, "Falcon"chyba na niej pisze, ale nie o to chodzi... Obecna antena ma 75 cm do podstawy i przy wjeżdżaniu i wyjeżdżaniu z garażu, czy też na parking w centrach handlowych, rysuję nią po suficie... Więc chciałbym coś niższego. Znalazłem na allegro różne antentki, Miałem już kupić Presidenta Floride, która ma 45 cm, ale jednak zasieg do mnie nie przemówił... Znalazłem antenę Lemm AT-1063 http://www.allegro.pl/item961193423_lem ... urier.html Byłem w serwisie CB i koleś proponował mi jakąś również łamaną za 140 zł, tylko nie pamiętam nazwy (w każdym bądź razie nie President, ani żadna z tych co wymieniłem). I teraz moje pytanie czy możecie mi coś polecić? Tylko zaznaczam że nie dłuższa niż ta co mam, bo to bedzie bez sensu, chyba że podobnie jak lemm, bedzie składana. Antenka umieszczona jest z od strony kierowcy na końcu dachu;)
P.S. Pewnie już pojawiały się pytania podobne do mojego, ale wybaczcie, przeczytanie 73 stron postów zajęłoby mi chyba z miesiąc...
Czekam na jakieś propozycje:)
P.S. Pewnie już pojawiały się pytania podobne do mojego, ale wybaczcie, przeczytanie 73 stron postów zajęłoby mi chyba z miesiąc...
Czekam na jakieś propozycje:)
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt: