problem z odpaleniem TD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
naszczescie to tylko 2 swiece byly palniete i dla tego nie chodził pojezdzilem sobie juz i wszystko ok ale mam jeszcze jedno pytanie po zmienieniu pompy gdy daje na maxa pedal gazu to ma duzo wieksze obroty niz na starej pompie nie wiem dokladnie ile bo nie chodzi mi obrotomojrz bo mam alternator od beziniaka . no i jak daje gazu tak do polowy moze dalej to nad przelewem jest taka srobka i z dziurka a nan niej gumka jest z takim wezykiem malutkim j tamtedy ropa mi tryska troche :/ co to moze byc czy pompa inna wczesniej nie bylo takiego czegos w niej byla dzora wienc wkrecilem od starej pompy a roznia sie tylko tym pompy ze ta co teraz jest ma silownik taki od gazu a ta stara zepsota nie :/ prosze o jakies wypowiedzi . z góry dziekuje
Samochód jest Bogiem
Prędkość nałogiem
Tuning zabawą
Car Audio Podstawa ;]
Prędkość nałogiem
Tuning zabawą
Car Audio Podstawa ;]
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Co przykręciłeś,bo teraz to już nie wiem o co biega ?
Czy chodzi o to co zaznaczyłem na fotce?
Czy chodzi o to co zaznaczyłem na fotce?
Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 19:05 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
- Bolekrsko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie to nie ta membrana gumowa co w grzybku. to siedzi w gornej czesci pokrywy pompy. a jesli chcialbym uszczelniac pompe to polecam uszczelnic całą i miec spokoj z glowy i dodatkowo zrobic gov moda przy okazji
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bolekrsko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
koszty od 150 -250 no mozesz jezdzic, jak bedzie cos nietak to bedzie palil z 8 litra moze wiecej i bedzie mułem
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
a sam dal bym rade uszczelnic to co mi tak poszcza i wytryskuje przy duzych obrotach z odpowietrznika ? a sam koszt tego naprawy jest tak duzy ???? i czy moze miteraz tak duzo palic ma kopyto i to nawet bardzo ale troche kopci przy duzuch obrotach ale mysle ze to moze kont wtrysku bo jeszcze nie był regolowany .
Samochód jest Bogiem
Prędkość nałogiem
Tuning zabawą
Car Audio Podstawa ;]
Prędkość nałogiem
Tuning zabawą
Car Audio Podstawa ;]
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A ja myslę że nie . Kopci ci dlatego że jak sam napisałeśGódek pisze:ma kopyto i to nawet bardzo ale troche kopci przy duzuch obrotach ale mysle ze to moze kont wtrysku bo jeszcze nie był regolowany .
dawkę paliwa ktoś podkręcił a ciśnienia doładowania nie i to jest przyczyna kopcenia .O ile ci kopci przy stałej prędkości bo jak przy rozpędzaniu to raczej normalne.Gódek pisze:ma kopyto i to nawet bardzo
Ostatnio zmieniony wt mar 02, 2010 21:09 przez munior, łącznie zmieniany 2 razy.
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018