[GOLF MK1] GLD
Moderator: G0 Karcio
twromek, szacun za doczyszczenie skrzyni Tylko trzeba było jakiś lakier na nią rzucić, bo tak to szybko zmatowieje i brud będzie się kleił do niej.
A tak w ogóle to jest jakiś progress w temacie czy nadal golf stoi z tłokami na wierzchu?
A tak w ogóle to jest jakiś progress w temacie czy nadal golf stoi z tłokami na wierzchu?
Dobrze arwam mówi, powiedziałbym "polać mu", ale wiem że nie pije, to powiem dać mu jeść, bo chyba gdzieś czytałem, że zjeść może sporoarwam pisze:ładnie dziełasz tylko że TD wkładaj a nie tylko D
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
piori, Golfem juz jezdzilem po podworku, narazie nigdzie dalej bo mialem do dyspozycji tylko hamulec reczny, nie zalewalem plynu hamulcowego bo zaczalem niedawno robic tylne nadkola i dzisiaj, moze jutro belke wykrece.
Skrzynia nie zostala pomalowana, poniewaz oryginalnie byla taka.
A tak na marginesie właściwy dział dla niektórych osób w tym temacie: http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=54
aktual:
A wiec prosze wycieczki:
Odnosnie silnika: chodzi tak jak chcialem, jeszcze musze zalozyc obudowy rozrzadu, kupic pasek klinowy, poszukac obudowy filtra powietrza z 1,6D (bo mam dwie takie z 1,5), zrobić/odnowić mocowania chłodnicy i ogarnac elektryke pod maska (czyli raptem pare kablow). Przewody paliwowe sa tak sklejone zeby do rozrzadu ich nie wciagnelo Akumulator w domu coby mu zimno nie bylo, plyn chlodniczy zalany.
Tylne zawieszenie gotowe, jeszcze tylko wymienie linke recznego i odnowie bebny:
W wolnych chwilach skladam sobie silnik, jeszcze nie wiem po co, ani w jakiej budzie mialby jezdzic
Skrzynia nie zostala pomalowana, poniewaz oryginalnie byla taka.
A tak na marginesie właściwy dział dla niektórych osób w tym temacie: http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=54
aktual:
A wiec prosze wycieczki:
Odnosnie silnika: chodzi tak jak chcialem, jeszcze musze zalozyc obudowy rozrzadu, kupic pasek klinowy, poszukac obudowy filtra powietrza z 1,6D (bo mam dwie takie z 1,5), zrobić/odnowić mocowania chłodnicy i ogarnac elektryke pod maska (czyli raptem pare kablow). Przewody paliwowe sa tak sklejone zeby do rozrzadu ich nie wciagnelo Akumulator w domu coby mu zimno nie bylo, plyn chlodniczy zalany.
Tylne zawieszenie gotowe, jeszcze tylko wymienie linke recznego i odnowie bebny:
W wolnych chwilach skladam sobie silnik, jeszcze nie wiem po co, ani w jakiej budzie mialby jezdzic
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2010 14:05 przez twromek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt:
twromek, hehe czy to zrzadzenie losu ze u mnie teraz wkladam taki sam silnik jak ty wsadziles a ten co masz na boku to i ja mam bo takiego samego mialem wczesniej teraz bede go rozbieral i bede badal co go boli
golfik bedzie malina gdyby mnie czas nie gonil i mialbym inne auto to napewno bym go dopiescil jak ty a tak to taki jak jest musi isc do auta
Pozdro
golfik bedzie malina gdyby mnie czas nie gonil i mialbym inne auto to napewno bym go dopiescil jak ty a tak to taki jak jest musi isc do auta
Pozdro
30.06.2010 najczarniejszy dzien w moim zyciu
Na Zawsze w Mej Pamięci [*] Kocham Cie Mamo az do ostatnich moich dni
Na Zawsze w Mej Pamięci [*] Kocham Cie Mamo az do ostatnich moich dni
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tyłek wyspawany gdzie było potrzeba, wszystko zakonserwowane jak należy, stoi już na kołach i raczej nic już tego nie zaburzy.
Aktualnie pod maską (a dokładniej w komorze, bo maski nie ma) jest jeszcze trochę do ogarnięcia, jakieś tam przewody, doczyścić parę pierdół. Ogólnie silnik na chodzie, tylko z podwórka narazie nigdzie nie wybywam bo trochę głośno i rajdowo jest bez wydechu
taka tam fotka:
Aktualnie pod maską (a dokładniej w komorze, bo maski nie ma) jest jeszcze trochę do ogarnięcia, jakieś tam przewody, doczyścić parę pierdół. Ogólnie silnik na chodzie, tylko z podwórka narazie nigdzie nie wybywam bo trochę głośno i rajdowo jest bez wydechu
taka tam fotka: