Seacik piekny nigdy nie przepadałam za takimi kolorami a tutaj bardzo mi sie podoba , lampki wielki + !!!!!!! A co do 15" no różnica ogromna ale wiosna juz idzie duzymi krokami hehhehehehe
powodzenia
Ostatnio zmieniony czw lut 25, 2010 12:46 przez cookies, łącznie zmieniany 1 raz.
cookies pisze:Seacik piekny nigdy nie przepadałam za takimi kolorami a tutaj bardzo mi sie podoba , lampki wielki + !!!!!!! A co do 15" no różnica ogromna ale wiosna juz idzie duzymi krokami hehhehehehe
powodzenia
lampki nie podejda do tolasa - okazaly sie kiepskim zamiennikiem w nocnej jezdzie. te sa juz sprzedane i szukam kolejnych
na dzien dzisiejszy z nowosci to kupione 2 oponki michelin pilot sport 225/40/18
Ostatnio zmieniony sob lut 27, 2010 14:37 przez sebaa_sz, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajny ten Twój Tolek ja też myślę nad założeniem xenonów bo mam soczewkowe lampeczki ale nie wiem czy niebiescy nie będą się czepiać :/ :/ i mam mały dylemat
ga2cek pisze:Fajny ten Twój Tolek ja też myślę nad założeniem xenonów bo mam soczewkowe lampeczki ale nie wiem czy niebiescy nie będą się czepiać :/ :/ i mam mały dylemat
czepiaja sie czepiaja. mialem "xenony" moze pare dni. i przyczepili sie na miescie. dlatego powrocilem do zwyklych zarowek