Odcina zaplon przy 6.5 tys obr.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- pucek007
- Użytkownik
- Auto: Audi a6 c7
Odcina zaplon przy 6.5 tys obr.
Witam czy można ściągnąć ta blokadę aby nie odcinało w v5 zapłonu. denerwuje strasznie jak się wyprzedza a tu nagle 6.5 obr i dusi silnik a do 7.5 tys jest obrotomierz. chyba ze to jakieś zabezpieczenie . proszę o podpowiedz bo nie mogę znaleźć tego nigdzie
jedyne z tego ograniczenie jest takie,że dłużej silnik pożyje niżeli go będziesz kręcił do 7500RPMWitam czy można ściągnąć ta blokadę aby nie odcinało w v5 zapłonu. denerwuje strasznie jak się wyprzedza a tu nagle 6.5 obr i dusi silnik a do 7.5 tys jest obrotomierz. chyba ze to jakieś zabezpieczenie . proszę o podpowiedz bo nie mogę znaleźć tego nigdzie
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
-
- Forum Master
-
- Forum Master
- maryjan
- Gadatliwa bestia
pucek007, to wyobraź sobie, że jeżeli teraz nie umiesz kożystać należycie z obrotomierza to co stanie się po zdjęciu ogranicznika
Cos mi się wydaje, że nie to miałeś na myśli pisząc temat.
Na moje wygląda to na następnego co nie wie jak ma pochwalić się katowaniem autka
[ Dodano: 25 Lut 2010 17:43 ]
Szkoda mi takich ludzi. Kupią autko i katują do usranej śmierci. A potem post typu dlaczego pali mi sie kontrolka oleju? Albo czemu po katowaniu silnik nie wchodzi na obroty?
I tłoki na maske wylecą.pucek007 pisze:lekko się zagapisz
Cos mi się wydaje, że nie to miałeś na myśli pisząc temat.
Na moje wygląda to na następnego co nie wie jak ma pochwalić się katowaniem autka
[ Dodano: 25 Lut 2010 17:43 ]
Szkoda mi takich ludzi. Kupią autko i katują do usranej śmierci. A potem post typu dlaczego pali mi sie kontrolka oleju? Albo czemu po katowaniu silnik nie wchodzi na obroty?
Dziki
- maryjan
- Gadatliwa bestia
Kto pisze tutaj głupoty?
Bo na moje mądrości w Twoich wypowiedzich nie ma. Nikt przy zdrowych zmysłach i minimalnym pojęciu o motoryzacji nie katuje silnika dla zabawy.
Bo na moje mądrości w Twoich wypowiedzich nie ma. Nikt przy zdrowych zmysłach i minimalnym pojęciu o motoryzacji nie katuje silnika dla zabawy.
Święta prawda, tylko czy jest to mądre? piszesz o moich "głupotach" a spójż wperw na swoje.pucek007 pisze:a jeśli zakatuje silnik to i tak moja sprawa nie prawda?
Dziki