skrzynia
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
skrzynia
Gdzie kupić skrzynie na głośnik 30, żeby droga nie była, koleś mi powiedział że skrzynie kupuje się pod dany głosnik ale ja mam głośnik którego w polskich sklepach nie ma, i nie mam jego parametrów, Panasonic EAK-WG30 na amerykańskim necie same *#cenzura#* piszą, nie wiem co robić, a z allegro nie chce bo nie moge ich obejżeć, jakiś sklep w okolicach Katowic jest?
Witam!!!
Wiesz co ja znam kolesia co zajmuje sie robieniem własnie skrzyni do głosnikow Jego pasja dłubanie w mdfie ;P Mi zrobił skrzynie za 150 zł ale jest to skrzynia 80 litro wiec duza i jeszcze zrobiona z grubego mdf na froncie dał 3,5 cm, Skrzynia naprawde super wykonanie pełen profesjonalizm. Naprawde warto i obliczy ci ta skrzynie bo sie zna i napewno słyszał o tym głosniku jak jestes zainteresowany to zagadaj na prv albo na gg dam Ci jego namiary.
Pozdrawiam MiChI
Wiesz co ja znam kolesia co zajmuje sie robieniem własnie skrzyni do głosnikow Jego pasja dłubanie w mdfie ;P Mi zrobił skrzynie za 150 zł ale jest to skrzynia 80 litro wiec duza i jeszcze zrobiona z grubego mdf na froncie dał 3,5 cm, Skrzynia naprawde super wykonanie pełen profesjonalizm. Naprawde warto i obliczy ci ta skrzynie bo sie zna i napewno słyszał o tym głosniku jak jestes zainteresowany to zagadaj na prv albo na gg dam Ci jego namiary.
Pozdrawiam MiChI